Κούγιας για Λιγνάδη: «Είναι πλεκτάνη – Στόχος των κυκλωμάτων η Μενδώνη»


Γιώργος Διπλοΐδης

Κούγιας για Λιγνάδη: «Είναι πλεκτάνη – Στόχος των κυκλωμάτων η Μενδώνη»


Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται πως πίσω από τις κατηγορίες για τον Λιγνάδη κρύβονται Πολιτικοοικονομικά «παιχνίδια» που έχουν σαν στόχο την Λίνα Μενδώνη.

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε την άποψη του για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται για τρίτη μέρα στην ΓΑΔΑ, μιλώντας στο Open.

Για το όλο θέμα τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης γνωρίζει τους δύο καταγγέλλοντες, μου μίλησε και για την 40χρονη που όσα μου είπε, αν αληθεύουν, μου φαίνονται εντελώς αναξιόπιστα» είπε και πρόσθεσε: « Είναι για γέλια αυτά που ακούω. Πριν από λίγες ημέρες ήταν ο αγαπημένος (σ.σ.: ο Λιγνάδης) όλων των πολιτικών αρχηγών».

Όπως είπε ο κ. Κούγιας «Ο Λιγνάδης είναι στην μυλόπετρα αυτή τη στιγμή, γιατί μοναδικός στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο, όλο αυτό. Ολα αυτά έγιναν γιατί η κα Μενδώνη τα έβαλε με τα επιχειρηματικά κυκλώματα που εμπλέκονται με την ανάπλαση στο Ελληνικό…

Ο κ. Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες, πρόκειται για μια πλεκτάνη, ακραία πλεκτάνη. Είμαι πολύ συντηρητικός και το έχω πληρώσει, όπως με τον Βαλιανάτο και με άλλες υποθέσεις. Το τι κάνει ο καθένας στη δική του ζωή δεν μας αφορά. Αλλο βιασμός, άλλο ομοφυλοφιλικές σχέσεις κι άλλο πολιτική εκμετάλλευση.

Αν είναι αλήθεια ο βιασμός είναι απεχθής και καταδικαστέα πράξη είτε πρόκειται για ανήλικο είτε για ενήλικο».

Άγριες Μέλισσες Spoiler 23/2: Ο Δούκας κέρδισε και ο συνεταιρισμός ψάχνει αντίδραση (vid)

Lockdown: Η νέα διορία και το sms για τα ψώνια – Η λειτουργία της αγοράς

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news

Sportime Extras