ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας για Λιγνάδη: «Είναι πλεκτάνη – Στόχος των κυκλωμάτων η Μενδώνη»

Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται πως πίσω από τις κατηγορίες για τον Λιγνάδη κρύβονται Πολιτικοοικονομικά «παιχνίδια» που έχουν σαν στόχο την Λίνα Μενδώνη.
Κούγιας για Λιγνάδη: «Είναι πλεκτάνη – Στόχος των κυκλωμάτων η Μενδώνη»

Ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίζεται πως πίσω από τις κατηγορίες για τον Λιγνάδη κρύβονται Πολιτικοοικονομικά «παιχνίδια» που έχουν σαν στόχο την Λίνα Μενδώνη.

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε την άποψη του για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται για τρίτη μέρα στην ΓΑΔΑ, μιλώντας στο Open.

Για το όλο θέμα τόνισε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Ο Δημήτρης Λιγνάδης γνωρίζει τους δύο καταγγέλλοντες, μου μίλησε και για την 40χρονη που όσα μου είπε, αν αληθεύουν, μου φαίνονται εντελώς αναξιόπιστα» είπε και πρόσθεσε: « Είναι για γέλια αυτά που ακούω. Πριν από λίγες ημέρες ήταν ο αγαπημένος (σ.σ.: ο Λιγνάδης) όλων των πολιτικών αρχηγών».

Όπως είπε ο κ. Κούγιας «Ο Λιγνάδης είναι στην μυλόπετρα αυτή τη στιγμή, γιατί μοναδικός στόχος είναι η κυρία Μενδώνη και η κυβέρνηση. Δεν είναι τυχαίο, όλο αυτό. Ολα αυτά έγιναν γιατί η κα Μενδώνη τα έβαλε με τα επιχειρηματικά κυκλώματα που εμπλέκονται με την ανάπλαση στο Ελληνικό…

Ο κ. Λιγνάδης αρνείται τις κατηγορίες, πρόκειται για μια πλεκτάνη, ακραία πλεκτάνη. Είμαι πολύ συντηρητικός και το έχω πληρώσει, όπως με τον Βαλιανάτο και με άλλες υποθέσεις. Το τι κάνει ο καθένας στη δική του ζωή δεν μας αφορά. Αλλο βιασμός, άλλο ομοφυλοφιλικές σχέσεις κι άλλο πολιτική εκμετάλλευση.

Αν είναι αλήθεια ο βιασμός είναι απεχθής και καταδικαστέα πράξη είτε πρόκειται για ανήλικο είτε για ενήλικο».

Άγριες Μέλισσες Spoiler 23/2: Ο Δούκας κέρδισε και ο συνεταιρισμός ψάχνει αντίδραση (vid)

Lockdown: Η νέα διορία και το sms για τα ψώνια – Η λειτουργία της αγοράς

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας για Λιγνάδη: «Είναι πλεκτάνη – Στόχος των κυκλωμάτων η Μενδώνη»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.