ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας: «Η δίκη του Άλκη να μη γίνει στη Θεσσαλονίκη – Μηχανές πέρασαν δίπλα μου και με απείλησαν»

Δύο σημαντικά αιτήματα θα υποβάλλει προς τη Δικαιοσύνη η οικογένεια του Άλκη προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι έρευνες και η Δίκη για τη δολοφονία του θα πραγματοποιηθούν όπως πρέπει.
Κούγιας: «Η δίκη του Άλκη να μη γίνει στη Θεσσαλονίκη – Μηχανές πέρασαν δίπλα μου και με απείλησαν»

Καταγγελίες περί απειλών προς τον ίδιο, επειδή προσπαθεί να φέρει στη Δικαιοσύνη τους δράστες της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού, έκανε ο Αλέξης Κούγιας. Ο νομικός εκπρόσωπος των τριών θυμάτων της επίθεσης, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε δύο χαρακτηριστικά περιστατικά.

Το ένα συνέβη αμέσως μετά την επίσκεψή του στους γονείς του Άλκη όταν δύο μηχανές πέρασαν από δίπλα του και γκάζωναν επιδεικτικά, πριν χαθούν στο σκοτάδι.

«Την ώρα που μιλούσα στις κάμερες μετά την συνάντησή μου με την οικογένεια του αείμνηστου Αλκιβιάδη, δυο μηχανές πέρασαν και γκαζάριζαν εμφανώς την ώρα που εγώ και μετά χάθηκαν στο σκοτάδι. Που σημαίνει ότι ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα».

Το άλλο περιστατικό που ανέφερε ο κύριος Κούγιας έχει να κάνει με απειλητικά τηλεφωνήματα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο από απόκρυψη μάλιστα. Τους τους δράστες φέρεται να ενόχλησε ότι προσπαθεί οι δολοφόνοι του Άλκη να δικαστούν ως εγκληματική οργάνωση.

«Το ίδιο δε βράδυ την ώρα που ταξίδευα, μπορούν να το δουν από το κινητό μου, είχε δύο τηλεφωνήματα από απόκρυψη, που ουσιαστικά ήταν απειλητικά από αυτά που λέγανε. Και ουσιαστικά το περιεχόμενο “ποια εγκληματική οργάνωση” και το συνόδευαν και με βρισιές. Κάποιοι ανησυχούν πάρα πολύ».

Επίσης ο Αλέξης Κούγιας αποκάλυψε ότι θα ζητήσει η δίκη για την υπόθεση του Άλκη να διεξαχθεί σε άλλη πόλη της Ελλάδας και όχι στη Θεσσαλονίκη. Κι αυτό προκειμένου να μην υπάρχει φόβος και επηρεασμός από όσους κληθούν να αποφασίσουν κατά των δραστών.

Μάλιστα έφερε ως παράδειγμα την υπόθεση Τόσκο η οποία εκδικάστηκε στη Θεσσαλονίκη και τελικά υπήρξαν πολύ μικρές ποινές, παρότι η δολοφονία Βούλγαρου οπαδού ήταν εξίσου στυγερή.

«Θα πάμε με τις οικογένειες των θυμάτων στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Γεωργίου και στον εισαγγελέα τον κ. Πλιώτα και θα καταθέσουμε αίτημα η υπόθεση αυτή να εξεταστεί από εφέτη-ανακριτή ώστε να φτάσει στο βάθος της. Και δεύτερον θα καταθέσουμε αίτημα η υπόθεση να μην εκδικαστεί στη Θεσσαλονίκη όπως η υπόθεση του Τόσκο, αλλα σε άλλη πόλη της Ελλάδας προκειμένου να μην φοβούνται οι ένορκοι».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας: «Η δίκη του Άλκη να μη γίνει στη Θεσσαλονίκη – Μηχανές πέρασαν δίπλα μου και με απείλησαν»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.