ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας κατά ΠΑΟΚ: «Λάθος άνθρωπο βρήκατε, θα σας οδηγώ στα δικαστήρια μέχρι να πατήσετε ασπρόμαυρο χιόνι»

Νέοι «κεραυνοί» του Αλέξη Κούγια για τον ΠΑΟΚ για την υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη.
Κούγιας κατά ΠΑΟΚ: «Λάθος άνθρωπο βρήκατε, θα σας οδηγώ στα δικαστήρια μέχρι να πατήσετε ασπρόμαυρο χιόνι»

Η κόντρα που έχει ο Αλέξης Κούγιας με τον ΠΑΟΚ έχει ακόμη ένα επεισόδιο! Λίγες ώρες αφού ο γνωστός ποινικολόγος έκανε μήνυση σε όλα τα μέλη της διοίκησης της ομάδας, απάντησε με σκληρή ανακοίνωση στο αίτημα να του αφαιρεθεί η άδεια.

Ο ίδιος λοιπόν με νέα δήλωσή του, υπογραμμίζει ότι θα κάνει το καθήκον του «προκειμένου να αποκαλυφθεί και να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και ο τελευταίος φυσικός και ηθικός αυτουργός της αποτρόπαιης ανθρωποκτονίας του Άλκη Καμπανού» και προειδοποιεί: «θα σας οδηγώ στα δικαστήρια μέχρι να πατήσετε ασπρόμαυρο χιόνι».

Να σημειωθεί πως είχε προηγηθεί το άρθρο κόλαφος για τη δράση της οικογένειας Σαββίδη στα χρόνια που βρίσκεται στην χώρα μας.

Αναλυτικά:

«Δεν γνωρίζω ποιος σας συμβουλεύει και νομίζετε ότι με αυτού του είδους τις ανακοινώσεις θα με τρομοκρατήσετε για να μην κάνω το καθήκον μου, προκειμένου να αποκαλυφθεί και να λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη και ο τελευταίος φυσικός και ηθικός αυτουργός της αποτρόπαιης ανθρωποκτονίας του Άλκη Καμπανού και των αποπειρών ανθρωποκτονιών των άλλων δύο θυμάτων από τους εγκληματίες της εγκληματικής οργάνωσης, αλλά θέλω να σας δηλώσω για τελευταία φορά ότι για κάθε λέξη και για κάθε παράνομη πράξη που κάνετε εις βάρος μου (μηνύσεις, αγωγές, αναφορές και χυδαίες ανακοινώσεις του εκπροσώπου τύπου) θα σας οδηγώ στα δικαστήρια μέχρι να πατήσετε ασπρόμαυρο χιόνι.

Εγώ δεν είμαι από τους δικηγόρους που υπολογίζουν ακόμη και τη σωματική ακεραιότητα και τη ζωή τους, όταν πρέπει να τηρήσουν το καθήκον τους, ούτε είμαι ανυπεράσπιστος μάρτυρας ή ένορκος που τρομοκρατείται και αυτό θα το αντιληφθείτε όταν αντιμετωπίσετε και κατηγορίες για ψευδείς καταμηνύσεις και νέες αγωγές αποζημιώσεων.

Λάθος άνθρωπο και δικηγόρο βρήκατε για να κατασυκοφαντήσετε και να φοβίσετε.

Ελπίζω την ώρα του δικαστηρίου να μην έχουμε καμιά δεκαριά αιτήματα αναβολών για οσφυαλγία».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας κατά ΠΑΟΚ: «Λάθος άνθρωπο βρήκατε, θα σας οδηγώ στα δικαστήρια μέχρι να πατήσετε ασπρόμαυρο χιόνι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.