ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Οι άγνωστοι εισέβαλαν σε αίθουσα εν ώρα μαθήματος. Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε αίθουσα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά την ώρα του μαθήματος και επιτέθηκαν με μπογιές στην καθηγήτρια που βρισκόταν στην έδρα. Η καθηγήτρια Μαίρη Μπόση, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και ανέφερε:  «Δεν με χτύπησαν, ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Η αίθουσα έγινε χάλια...
Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Οι άγνωστοι εισέβαλαν σε αίθουσα εν ώρα μαθήματος.

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου, κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε αίθουσα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά την ώρα του μαθήματος και επιτέθηκαν με μπογιές στην καθηγήτρια που βρισκόταν στην έδρα.

Η καθηγήτρια Μαίρη Μπόση, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Θέμα 104,6 και ανέφερε:

 «Δεν με χτύπησαν, ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. Η αίθουσα έγινε χάλια με τις μπογιές και χρειάστηκε να διακόψουμε το μάθημα. Ήταν μια μικρή ομάδα που εισέβαλε, δεν μας είπαν ποιοι ήταν, ήταν μία από τις συνηθισμένες επιθέσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.