ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουμουτσάκος: «Η Τουρκία δοκιμάζει την ετοιμότητα της Ελλάδας»

«Αυτό που τώρα, άμεσα, απαιτείται είναι μια πυρετώδης διπλωματική δράση προβολής των ελληνικών θέσεων και καταγγελίας της τουρκικής προκλητικότητας», ανέφερε μεταξύ άλλων
Κουμουτσάκος: «Η Τουρκία δοκιμάζει την ετοιμότητα της Ελλάδας»

Την άποψη πως η Τουρκία δοκιμάζει την Ελλάδα εξέφρασε ο τομεάρχης Εξωτερικής Πολιτικής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Ο κ.Κουμουτσάκος, σχολίασε τα όσα αναφέρθηκαν στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών για τα Ίμια λέγοντας:

«Η σημερινή προκλητική και απολύτως απαράδεκτη δήλωση του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών για τα Ίμια είναι εμφανές ότι συνδέεται με την στρατηγική που ακολουθεί εδώ και μήνες η Τουρκία δοκιμάζοντας την πολιτική βούληση, τη διπλωματική στρατηγική και την επιχειρησιακή ετοιμότητα της Ελλάδας. Αυτό που τώρα, άμεσα, απαιτείται είναι μια πυρετώδης διπλωματική δράση προβολής των ελληνικών θέσεων και καταγγελίας της τουρκικής προκλητικότητας».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουμουτσάκος: «Η Τουρκία δοκιμάζει την ετοιμότητα της Ελλάδας»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.