ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κουβέλης: Δεν είναι όμηροι οι δύο Έλληνες στρατιώτες

«Δεν πρέπει να αποδεχτούμε το νομικό περιεχόμενο της λέξης ομηρία», ανέφερε σε συνέντευξή του
Κουβέλης: Δεν είναι όμηροι οι δύο Έλληνες στρατιώτες

Την άποψη πως οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης δεν είναι όμηροι ,ανέφερε σε συνέντευξή του ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης, διαφοροποιώντας τη θέση του από τον Πάνο Καμμένο.

«Η έννοια της ομηρίας είναι διαφορετική από την παρατεταμένη και αδικαιολόγητη κράτηση. Εχει άλλο περιεχόμενο και άλλες διαστάσεις», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός, στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» και συμπλήρωσε:

«Εμείς βεβαίως καταγράφουμε ως απαράδεκτο το γεγονός ότι για περίπου έναν μήνα κρατούνται δύο στρατιωτικά μας στελέχη, αλλά η ομηρεία, με συγκεκριμένο νομικό περιεχόμενο, σημαίνει άλλα πράγματα. Γι’ αυτό και υποστηρίζουμε την άποψη ότι με σταθερή τη διεκδίκησή μας, με συγκεκριμένη δραστηριότητα της εξωτερικής μας πολιτικής, διεκδικούμε να επιστρέψουν το συντομότερο οι δύο στρατιωτικοί μας στην Ελλάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποδεχτούμε το νομικό περιεχόμενο της λέξης ομηρία».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κουβέλης: Δεν είναι όμηροι οι δύο Έλληνες στρατιώτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.