ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: «Αποφασισμένος να σκοτώσει»!

Οι τρεις τραυματίες -σε σοβαρή κατάσταση- της σοκαριστικής επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ στην Κοζάνη, υπάλληλοι της υπηρεσίας, διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το «Μαμάτσειο» νοσοκομείο στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε εξέλιξη είναι το χειρουργείο του 56χρονου, ο οποίος φέρει...
Κοζάνη: «Αποφασισμένος να σκοτώσει»!

Οι τρεις τραυματίες -σε σοβαρή κατάσταση- της σοκαριστικής επίθεσης με τσεκούρι στη ΔΟΥ στην Κοζάνη, υπάλληλοι της υπηρεσίας, διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από το «Μαμάτσειο» νοσοκομείο στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης, όπου και νοσηλεύονται.

Σύμφωνα με πηγές από το νοσοκομείο, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε εξέλιξη είναι το χειρουργείο του 56χρονου, ο οποίος φέρει σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση και η κατάστασή του είναι κρίσιμη. Η 66χρονη έχει καταστροφή του δεξιού οφθαλμού, θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, ενώ εξετάζεται από νευροχειρουργούς, γναθοχειρουργούς και οφθαλμίατρους.

 

Ελαφρύτερα τραυματισμένη είναι 47χρονη, η οποία φέρει θλαστικά κατάγματα και νοσηλεύεται στη νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου. Η τέταρτη υπάλληλος, στην προσπάθειά της να αποφύγει τα χτυπήματα του δράστη, έπεσε πανικόβλητη στις σκάλες και τραυματίστηκε στο πόδι. Νοσηλεύεται στο «Μαμάτσειο» νοσοκομείο της Κοζάνης.

Οι τρεις υπάλληλοι της ΔΟΥ Κοζάνης δέχθηκαν χτυπήματα από το τσεκούρι του 45χρονου, ο οποίος εισέβαλε στα γραφεία της εφορίας.

«Ήταν ψυχρός και ψύχραιμος, αποφασισμένος να σκοτώσει». Σύμφωνα με μαρτυρίες αυτοπτών στην ΕΡΤ, ο δράστης μπήκε στη ΔΟΥ έχοντας την τσάντα του, έδωσε τα στοιχεία του κανονικά, θερμομετρήθηκε και δήλωσε ότι πάει στον 2ο όροφο, στο κεφάλαιο. Εκεί άνοιξε την πόρτα, έβγαλε το τσεκούρι από την τσάντα του και άρχισε να χτυπά με τυφλή μανία, τραυματίζοντας 4 άτομα.

Με βάση τα όσα αναφέρουν οι μάρτυρες, ο δράστης «ήταν ψυχρός και ψύχραιμος, αποφασισμένος να σκοτώσει».

Μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα του σοκ, ο προϊστάμενος του τμήματος Κεφαλαίου της ΔΟΥ Κοζάνης έπεσε επάνω του και πάλεψε μαζί του, ενώ ο δράστης προσπαθούσε ακόμη και πεσμένος στο έδαφος να χτυπήσει.

Ο διευθυντής της ΔΟΥ πάλεψε αρκετά λεπτά μαζί του και, τελικά, με τη βοήθεια ενός συμβασιούχου και μιας υπαλλήλου κατόρθωσαν να τον ακινητοποιήσουν και να τον αφοπλίσουν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοζάνη: «Αποφασισμένος να σκοτώσει»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.