ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Έγινε σκιέρ στο κέντρο της πόλης!

Στην Κοζάνη είναι συνηθισμένοι στις χαμηλές θερμοκρασίες και η Μήδεια φαίνεται πως δεν τρομάζει τους πολίτες της. Άνδρας έκανε σκι στο κέντρο της πόλης και έγινε Viral!
Κοζάνη: Έγινε σκιέρ στο κέντρο της πόλης!

Στην Κοζάνη είναι συνηθισμένοι στις χαμηλές θερμοκρασίες και η Μήδεια φαίνεται πως δεν τρομάζει τους πολίτες της. Άνδρας έκανε σκι στο κέντρο της πόλης και έγινε Viral!

Κοζάνη: Με το χιόνι να φτάνει πάνω από τους 30 πόντους, στο κέντρο της πόλης ένας τολμηρός πολίτης της Κοζάνης αποφάσισε να φορέσει παγοπέδιλα και να κάνει σκι!

Ο άνδρας έγινε σκιέρ στην οδό Παύλου Μελά και έκλεψε την παράσταση και συγκέντρωσε όπως ήταν λογικό όλα τα βλέμματα πάνω του..

Δείτε το βίντεο:

Καιρός (15/2) – Αρναούτογλου: Εντείνεται η επέλαση της «Μήδειας» – Χιόνια και στο κέντρο της Αθήνας

Σύμφωνα με όσα είπε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σήμερα Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου η χιονόπτωση θα είναι ακόμη πιο έντονη στην Αττική, ενώ θα έχουμε χιόνια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε παρακάτω αναλυτικά όσα είπε ο Αρναούτογλου για  τον καιρό στο Λεκανοπέδιο Αττικής, αλλά και την πρόγνωση meteo.gr για όλη τη χωρα

«Πολλά και αναμενόμενα είναι τα ερωτήματα σας όσον αφορά στην εξέλιξη του καιρού στο λεκανοπέδιο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικης γενικότερα!

Εχουμε και λέμε λοιπόν!

Τα τελευταία στοιχεία θέλουν τις χιονοπτώσεις να πυκνώνουν στα βόρεια και υπερβόρεια προάστια τις επόμενες ώρες (βραδινές-νυχτερινές ώρες της Κυριακής) και θα ενταθούν κατά τη διάρκεια της νύχτας προς το ξημέρωμα περίπου της Δευτέρας, δίνοντας μάλιστα και αξιόλογες χιονοστρώσεις. Θα πρέπει να εξασθενήσουν προς το μεσημέρι και περίπου έως και το απόγευμα της Δευτέρας.

Αναμένεται όμως να ενταθούν, αυτή τη φορά περισσότερο, χοντρικά από αργά το βράδυ της Δευτέρας και να κρατήσουν έως περίπου και το απόγευμα της Τρίτης, ενώ αρκετά πιο εξασθενημένες θα διατηρηθούν μέχρι και το ξημέρωμα της Τετάρτης για να σταματήσουν από κει και μετά.

Όσον αφορά στην υπόλοιπη Αττική και το κέντρο της Αθήνας, μπόρες χιονιού αναμένονται μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής και μέχρι τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας. Ανοίγματα του καιρού ακόμα και με διαστήματα ηλιοφάνειας, θα υπάρξουν κατά πάσα πιθανότητα από κει και μετέπειτα και περίπου μέχρι και το απόγευμα της Δευτέρας, όμως, από αργά το βράδυ της Δευτέρας προβλέπονται και πάλι χιονοπτώσεις κατά διαστήματα και κατά τόπους μάλιστα πυκνές (οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν και αξιόλογη χιονόστρωση) και να κρατήσουν κατά διαστήματα έως περίπου και το απόγευμα της Τρίτης, με σταδιακή βελτίωση απο κει και μετά και μικρή πιθανότητα να ξανάχιονίσει για λίγο αργά τη νύχτα της Τρίτης προς την Τετάρτη!

Η θερμοκρασία σε όλη την Αττική θα παρουσιάσει αισθητή πτώση τη Δευτέρα Και κυρίως την Τρίτη με μέγιστες τιμές τους τρεις με πέντε βαθμούς στα πεδινά και παραθαλάσσια και γύρω στο μηδέν στα βόρεια και υπέρβόρεια προάστια!

Για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξουν φυσικά λεπτομέρειες και μέσα από τη σελίδα μου στο Facebook

Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοζάνη: Έγινε σκιέρ στο κέντρο της πόλης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.