ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Εξιτήριο για τον 87χρονο που νίκησε τον κορονοϊό

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από την Κοζάνη, καθώς ένας 87χρονος που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν πήρε εξιτήριο από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο και γύρισε σπίτι του. Ένας ηλικιωμένος από την Κοζάνη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Πέμπτη (9/4). Ο 87χρονος είναι κάτοικος του χωριού Διχείμαρρο, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε Δαμασκηνιά και...
Κοζάνη: Εξιτήριο για τον 87χρονο που νίκησε τον κορονοϊό

Μια ευχάριστη είδηση έρχεται από την Κοζάνη, καθώς ένας 87χρονος που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν πήρε εξιτήριο από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο και γύρισε σπίτι του.

Ένας ηλικιωμένος από την Κοζάνη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο το μεσημέρι της Πέμπτη (9/4). Ο 87χρονος είναι κάτοικος του χωριού Διχείμαρρο, το οποίο βρίσκεται δίπλα σε Δαμασκηνιά και Δραγασιά έδωσε τη δική του μάχη με τον κορονοιό και βγήκε νικητής.

Το μεγαλύτερο μερίδιο της νίκης μαζί με πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Πηγή: kozanimedia.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοζάνη: Εξιτήριο για τον 87χρονο που νίκησε τον κορονοϊό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.