ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Ιδιοκτήτης εστιατορίου ζήτησε από αστυνομικούς πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Ένας έλεγχος για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού στην Κοζάνη είχε απρόσμενη εξέλιξη για τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Κοζάνη: Ιδιοκτήτης εστιατορίου ζήτησε από αστυνομικούς πιστοποιητικά εμβολιασμού!

Ένας έλεγχος της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού σε εστιατόριο στην Κοζάνη είχε διαφορετική εξέλιξη απ’ ό,τι θα περίμεναν οι άνδρες των Αρχών.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του Kozanimedia δύο άνδρες από την Ελληνική Αστυνομία μπήκαν στο εν λόγω εστιατόριο, που ήταν άδειο εκείνη την ώρα προκειμένου να διενεργήσουν έλεγχο και επέβαλαν πρόστιμο σε υπάλληλο, η οποία φορούσε μάσκα αλλά την είχε προς στιγμήν κατεβάσει για να πιει νερό.

Η εργαζόμενη αλλά και ο ιδιοκτήτης αντέδρασαν, ωστόσο οι αστυνομικοί λίγο αργότερα επέβαλλαν πρόστιμο και σε άλλη εργαζόμενη, η οποία όμως εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν στον χώρο εργασίας της.

Τότε, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος ζήτησε από τους αστυνομικούς να του δείξουν κι εκείνοι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους. Οι τελευταίοι αρνήθηκαν καθώς τόνισαν πως είναι αρμοδιότητα της ΕΛ.ΑΣ. να κάνει αντίστοιχους ελέγχους και δεν ήταν υποχρεωμένοι να δείξουν τα πιστοποιητικά τους.

Τελικά, οι δύο πλευρές κατέληξαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κοζάνης όπου υποβλήθηκαν μηνύσεις εκατέρωθεν!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοζάνη: Ιδιοκτήτης εστιατορίου ζήτησε από αστυνομικούς πιστοποιητικά εμβολιασμού!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.