ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Πλήθος κόσμου σε λιτανεία εικόνας στη Σιάτιστα (pics)

Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες, ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Αγίου Χριστόφορου, στη Σιάτιστα Κοζάνης, για να συμμετάσχουν στη λιτανεία της εικόνας του, παρά τις υποδείξεις των αρχών λόγω κορονοϊού. Οι πιστοί στην Κοζάνη κρατούσαν αποστάσεις όσο μπορούσαν με ευλάβεια και προσοχή. Να υπενθυμιστεί ότι τα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά του δήμου Βοΐου, βρίσκονταν για αρκετό...
Κοζάνη: Πλήθος κόσμου σε λιτανεία εικόνας στη Σιάτιστα (pics)

Δεκάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν χθες, ανήμερα της θρησκευτικής εορτής του Αγίου Χριστόφορου, στη Σιάτιστα Κοζάνης, για να συμμετάσχουν στη λιτανεία της εικόνας του, παρά τις υποδείξεις των αρχών λόγω κορονοϊού.

Οι πιστοί στην Κοζάνη κρατούσαν αποστάσεις όσο μπορούσαν με ευλάβεια και προσοχή.

Να υπενθυμιστεί ότι τα χωριά Δαμασκηνιά και Δραγασιά του δήμου Βοΐου, βρίσκονταν για αρκετό καιρό σε καραντίνα, λόγω κρουσμάτων του νέου κορονοϊού, ενώ η Σιάτιστα είχε θρηνήσει και νεκρούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στην Κέρκυρα: Ψάχνουν το «τέρας του Κάβου» για την εξαφάνιση της 34χρονης

Αρκετοί άνθρωποι βρέθηκαν στη λιτανεία της εικόνας του Αγίου Χριστοφόρου στη Σιάτιστα.

Δείτε τις εικόνες:

:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοζάνη: Πλήθος κόσμου σε λιτανεία εικόνας στη Σιάτιστα (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.