ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κοζάνη: Ζευγάρι οδηγών του ΚΤΕΛ παντρεύεται και η νύφη φτάνει με αστικό (pics-vid)

Χαμός έγινε σε έναν γάμο στην Κοζάνη, με τον ζευγάρι που θα παντρευόταν να θέλει να κάνει κάτι ιδιαίτερο που θα το θυμάται για πάντα. Συγκεκριμένα, ο γαμπρός Άρης και η νύφη Βάγια, είναι οδηγοί αστικών λεωφορείων και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Θεσσαλονίκη: Νεαροί γαντζώθηκαν σε εν...
Κοζάνη: Ζευγάρι οδηγών του ΚΤΕΛ παντρεύεται και η νύφη φτάνει με αστικό (pics-vid)

Χαμός έγινε σε έναν γάμο στην Κοζάνη, με τον ζευγάρι που θα παντρευόταν να θέλει να κάνει κάτι ιδιαίτερο που θα το θυμάται για πάντα.

Συγκεκριμένα, ο γαμπρός Άρης και η νύφη Βάγια, είναι οδηγοί αστικών λεωφορείων και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019, ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Θεσσαλονίκη: Νεαροί γαντζώθηκαν σε εν κινήσει λεωφορείο (vid)

Έτσι, σκέφτηκαν να φτάσει η νύφη στον ναό που θα γινόταν το μυστήριο, σε ένα στολισμένο αστικό λεωφορείο.

Το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό και προσέλκυσε αρκετά βλέμματα στην Κοζάνη, αν και ο γάμος έγινε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Δείτε τις εικόνες και το βίντεο από το kozanilife.gr:

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κοζάνη: Ζευγάρι οδηγών του ΚΤΕΛ παντρεύεται και η νύφη φτάνει με αστικό (pics-vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.