ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Ήταν σιχαμερό»

Ο γνωστός συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του σε όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο μπροστά στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.
Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Ήταν σιχαμερό»

Ο γνωστός συνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης, εξέφρασε την απόλυτη αντίθεσή του σε όσα εκτυλίχθηκαν το Σάββατο μπροστά στην είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βγήκε από το γραφείο του για να συγχαρεί για την πρωτοβουλία, να ακούσει και να χειροκροτήσει. Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγουδούσε «Τα πιο ωραία λαϊκά» που έχει γράψει ο Σταμάτης Κραουνάκης σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου.

Εκείνος, μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός σε συνέντευξή του Στο Κόκκινο:

«Αυτό που έγινε είναι πολύ σιχαμερό, δεν πρόκειται να το αφήσω έτσι, έγινε βιασμός του πνευματικού μου δικαιώματος, συνέχισε, όσο κι αν γράφουν τα τσιράκια της κυβέρνησης. Έγινε οργανωμένη παραγωγή από την Τεχνόπολη, οπωσδήποτε εν γνώσει του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη (αλλά και εν αγνοία του δημοτικού συμβουλίου). Και η Άλκηστη «τον έδωσε» τον Κ. Μητσοτάκη, ότι τηλεφώνησε ο Μητσοτάκης στον Μπακογιάννη να πάει το φορτηγό έξω από το Μαξίμου.

Ηθικά, θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί εάν θέλω το τραγούδι μου να παιχτεί έξω από το Μαξίμου σε κατάσταση πανδημίας μπροστά στον Μητσοτάκη που καθόλου δεν χωνεύω, είναι σαφές. Θα έπρεπε να έχω ερωτηθεί και εγώ και η Νικολακοπούλου. Τώρα, έχω έναν νόμιμο δρόμο που θα ακολουθήσω, είναι ήδη στα χέρια της δικηγόρου μου. Και Θα διεκδικήσω με κάθε τρόπο μέχρι τελευταία ρανίδα την αμοιβή των 100.000-120.000 εργαζόμενων του μουσικού χώρου που δεν εντάσσονται στο πλαίσιο που έχει φορμάρει η κυβέρνηση Μητσοτάκη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κραουνάκης για Πρωτοψάλτη: «Ήταν σιχαμερό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.