ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κρεμάστηκε» ο Μιχάλης Σηφάκης (pics)

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο 33χρονος ποδοσφαιριστής κςι η αγαπημένη του Όλγα σε εκκλησία του Ηρακλείου
«Κρεμάστηκε» ο Μιχάλης Σηφάκης (pics)

Την εκλεκτή της καρδιάς του, Όλγα, παντρεύτηκε το Σάββατο (2/6) ο Μιχάλης Σηφάκης. Το μυστήριο έγινε σε εκκλησία του Ηρακλείου, ενώ ακολούθησε πάρτι σε γνωστό κέντρο διασκέδασης.

Ο 33χρονος Ηρακλειώτης τερματοφύλακας και η αγαπημένη του Όλγα Στεφανίδη, ένωσαν για πάντα τις ζωές τους, σε μία τελετή με αρκετούς διάσημους καλεσμένους. Κουμπάρος του ζευγαριού, ο στενός φίλος του Μιχάλη Σηφάκη και γνωστός επιχειρηματίας, Μαρίνος Σαμαριτάκης.

Οι καλοί φίλοι του ζευγαριού, Παναγιώτης Κονέ, ο Γιώργος Σαμαράς, ο Ανδρέας Σάμαρς, οι Γιώργος Κατίδης και Σωτήρης Νίνης, ο γνωστός tatoo – artist και παρουσιαστής, Γιώργος Μαυρίδης, ο Γιάννης Μανιάτης και αρκετοί άλλοι. Μάλιστα, το συγκρότημα «Μέλισσες» βρέθηκε στο νησί μας και διασκέδασε τους εκατοντάδες καλεσμένους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Κρεμάστηκε» ο Μιχάλης Σηφάκης (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.