ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Απεγκλωβίστηκαν 11 άτομα από τις πλημμύρες

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ο νομός Λασιθίου
Κρήτη: Απεγκλωβίστηκαν 11 άτομα από τις πλημμύρες

Απόλυτο χάος επικρατεί στη Κρήτη και τον νομό Λασιθίου, από τις πλημμύρες που έχουν πλήξει το νησί, τις τελευταίες 24 ώρες. Σε Σητεία και Ιεράπετρα, οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ 11 άτομα εγκλωβίστηκαν στα σπίτια τους.

Τρία από αυτά τα άτομα μάλιστα, ήταν παιδιά. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ επενέβησαν και τους απεγκλώβισαν, καθώς η κατάσταση είχε γίνει πολύ επικίνδυνη. Ειδικά στην περιοχή Πιλαλήματα, όπου τρεις ενήλικες κι ένα παιδί ανέβηκαν στην ταράτσα του σπιτιού τους για να σωθούν.

Τα νερά στο χωριό της Κρήτης, είχαν φτάσει τα τρία μέτρα (!) και ήταν ιδιαίτερα ορμητικά. Η πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με 16 πυροσβέστες και απεγκλώβισε τα άτομα.

Η Κρήτη έχει χτυπηθεί άσχημα από την κακοκαιρία, καθώς υπάρχουν κατολισθήσεις και καθιζήσεις σε δρόμους, σε αρκετές περιοχές.

Πηγή: cretapost

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Απεγκλωβίστηκαν 11 άτομα από τις πλημμύρες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.