ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Αρνητικά όλα τα rapid test στο Πολυτεχνείο

Rapid test για Covid-19 πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (13/1) στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.
Κρήτη: Αρνητικά όλα τα rapid test στο Πολυτεχνείο

Rapid test για Covid-19 πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (13/1) στο Πολυτεχνείο Κρήτης στα Χανιά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ιδρύματος τα τεστ πραγματοποιήθηκαν για προληπτικούς λόγους από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο χώρο του ιατρείου στην Πολυτεχνειούπολη από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

Συμμετείχαν συνολικά 107 μέλη του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθώς και φοιτητές που έχουν δηλώσει ότι διαμένουν αυτό το διάστημα στη φοιτητική εστία.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, «τα δείγματα όλων των ελέγχων ήταν αρνητικά και οι συμμετέχοντες ειδοποιήθηκαν για το αποτέλεσμα με ατομικό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο.

Το Πολυτεχνείο Κρήτης, με την εποπτεία και το συντονισμό της ειδικής Επιτροπής Covid-19 του Ιδρύματος, καθώς και την εθελοντική συνεισφορά των μελών της Πολυτεχνικής Κοινότητας, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του στην τήρηση των μέτρων προστασίας και των προληπτικών ελέγχων για τον περιορισμό της πανδημίας».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Φορτούνη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Αρνητικά όλα τα rapid test στο Πολυτεχνείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.