ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρητικός χαρίζει ζωή σε παιδάκι από την Τουρκία

Δείτε την ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ
Κρητικός χαρίζει ζωή σε παιδάκι από την Τουρκία

Κρήτη: Μία ευκαιρία ζωής σε ένα παιδάκι από την Τουρκία έδωσε ένας άνδρας την Τετάρτη (22/4).

Ο Σύλλογος Εθελοντών δωρητών μυελού «Όραμα Ελπίδα», οι Εθνικοί Οργανισμοί Μεταμοσχεύσεων των δύο χωρών, η κλινική Παιδαιματολογίας στην Τουρκία, η Αιματολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ και η Αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ αποτέλεσαν συνδετικούς κρίκους.

Στην Αιμοδοσία του ΠΑΓΝΗ ολοκληρώθηκε ο κύριος… κρίκος με τη δωρεά του αιμοποιητικού μοσχεύματος.

Το Τμήμα Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου αναφέρει: «Στιγμή δεν δίστασε ο Αντρέας, από την πρώτη στιγμή που του προτάθηκε η δωρεά δήλωσε ένθερμος εθελοντής κι ας ήταν πριν ένα μήνα με την πανδημία στο ζενίθ. “Έχω κι εγώ ένα παιδάκι στην ίδια ηλικία”, μας είπε.

Ούτε κορονοϊός ούτε πανδημία δεν αγγίζει τις προσφορές αγάπης και κάθε τέτοιο δώρο ανθρωπιάς νικά το φόβο κι αγκαλιάζει τη ζωή. Χαρά και για εμάς τους ιατρούς και νοσηλευτές της Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου που είχαμε την τύχη να γίνουμε μέρος ενός τέτοιου γεγονότος, που ειδικά τις δύσκολες μέρες που διανύουμε, σκορπίζει φως, ελπίδα κι αισιοδοξία».

Ειδήσεις από την Κρήτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρητικός χαρίζει ζωή σε παιδάκι από την Τουρκία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.