×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κρήτη: «Δεν πέρασαν χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο»


    Sportime Team

Κρήτη: «Δεν πέρασαν χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο». Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας δίνει τη δική της εξήγηση


Νωρίτερα έγινε γνωστό πως οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, όταν διαπίστωσαν παράβαση σε κτήμα κοσμικών εκδηλώσεων, σχετικά με τα μέτρα κατά του κορονοϊού στις εκδηλώσεις.

Το θέμα της εκδήλωσης του Γρανίτη στην Κρήτη πήρε έκταση, με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας να δίνει τη δική της εξήγηση.

Συγκεκριμένα η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γρανίτης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας το βράδυ του Σαββάτου «στιγματίστηκε» όταν περίπου στη μία (παρά κάτι) τα ξημερώματα οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έλεγχο στο κέντρο και διαπίστωσαν πως οι συμμετέχοντες ήταν στην πίστα και χόρευαν.

Ακολουθήθηκε η (προβλεπόμενη) αυτόφωρη διαδικασία στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Ο Γρανίτης διευκρινίζει μέσω ανακοίνωσης το τι έγινε:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εξαιτίας δημοσιεύματος στον τοπικό τύπο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ποτέ η Ελληνική Αστυνομία δεν πέρασε χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο. Αντίθετα, η συμπεριφορά των Αστυνομικών, καθ’ όλη τη διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας, ήταν εξαιρετική.

Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται η Ελληνική Αστυνομία, για λόγους εντυπωσιασμού. Επίσης θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα για τον covid19 και η αυτόφωρη διαδικασία ήταν για τον λόγο ότι χόρευαν μερικά άτομα στην πίστα.»

 

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα