ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: «Δεν πέρασαν χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο»

Η ομάδα της Αγίας Μαρίνας δίνει τη δική της εξήγηση
Κρήτη: «Δεν πέρασαν χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο»

Νωρίτερα έγινε γνωστό πως οι αστυνομικές αρχές στα Χανιά προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, όταν διαπίστωσαν παράβαση σε κτήμα κοσμικών εκδηλώσεων, σχετικά με τα μέτρα κατά του κορονοϊού στις εκδηλώσεις.

Το θέμα της εκδήλωσης του Γρανίτη στην Κρήτη πήρε έκταση, με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας να δίνει τη δική της εξήγηση.

Συγκεκριμένα η μουσική εκδήλωση που διοργάνωσε ο Γρανίτης στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας το βράδυ του Σαββάτου «στιγματίστηκε» όταν περίπου στη μία (παρά κάτι) τα ξημερώματα οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν έλεγχο στο κέντρο και διαπίστωσαν πως οι συμμετέχοντες ήταν στην πίστα και χόρευαν.

Ακολουθήθηκε η (προβλεπόμενη) αυτόφωρη διαδικασία στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Ο Γρανίτης διευκρινίζει μέσω ανακοίνωσης το τι έγινε:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων εξαιτίας δημοσιεύματος στον τοπικό τύπο, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ποτέ η Ελληνική Αστυνομία δεν πέρασε χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο. Αντίθετα, η συμπεριφορά των Αστυνομικών, καθ’ όλη τη διάρκεια της αυτόφωρης διαδικασίας, ήταν εξαιρετική.

Δεν υπάρχει λόγος να εκτίθεται η Ελληνική Αστυνομία, για λόγους εντυπωσιασμού. Επίσης θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι είχαμε πάρει τα απαραίτητα μέτρα για τον covid19 και η αυτόφωρη διαδικασία ήταν για τον λόγο ότι χόρευαν μερικά άτομα στην πίστα.»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: «Δεν πέρασαν χειροπέδες στον Μπάμπη Μανάκο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.