ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά (pics+vid)

Στην Κρήτη έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες για το 2021 με πτήση από το Βερολίνο.
Κρήτη: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά (pics+vid)

Στην Κρήτη έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες για το 2021 με πτήση από το Βερολίνο.

Η άφιξη των πρώτων τουριστών στην Ελλάδα και την Κρήτη για το 2021 είναι γεγονός, κάτι που έγινε με πτήση από το Βερολίνο η οποία κατεύθασε στο αεροδρόμιο των Χανίων.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr πρόκειται για τουρίστες που έφτασαν το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Χανίων με την πτήση EJU 5005 της Easy Jet, από το Βερολίνο.

Στην πτήση επέβαιναν 57 άτομα, με τα 15 από αυτά να λαμβάνουν μέρος σε ριάλιτι στον Αποκόρωνα.

Οι υπόλοιποι επισκέπτες και συγκεκριμένα ένας μεγάλος αριθμός τους ήρθαν για διακοπές και θα διαμείνουν σε διάφορες περιοχές του νομού, από τον Αποκόρωνα μέχρι την Κίσσαμο.

Αξίζει να σημειωθεί οτι και οι 57 επισκέπτες έφθασαν στη χώρα μας έχοντας κάνει τεστ 72 ωρών, το οποίο ήταν προφανώς αρνητικό, ενώ παράλληλα συμπλήρωσαν και την απαραίτητη φόρμα για το που θα διαμένουν και όλα τα στοιχεία που απαιτούνταν.

Πηγή: zarpanews.gr

Ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης σε δηλώσεις του εμφανίστηκε αισιόδοξος όσον αφορά το άνοιγμα του τουρισμού.

Θεοχάρης για τουρισμό: Πιο συγκεκριμένα μήνυμα ασφαλούς ανοίγματος της ελληνικής τουριστικής βιομηχανίας στέλνει στην παγκόσμια τουριστική κοινότητα ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, υπογραμμίζοντας ότι «φιλοξενούμε με ασφάλεια, φροντίζουμε κάθε τουρίστα σαν να είναι μέλος της οικογένειάς μας».

«Στην Ελλάδα νοιαζόμαστε, αλλά και έχουμε αποδείξει ότι πρωτοπορούμε στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων» λέει χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοχάρης, αφού κάνει εκτενή αναφορά στο Ψηφιακό Πράσινο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού, που όπως εξηγεί, θα συμβάλλει καθοριστικά στην αύξηση της ροής εισερχομένων τουριστών στη χώρα, αφήνει μια αχτίδα αισιοδοξίας οι ελεύσεις ξένων επισκεπτών στην Ελλάδα να είναι και πριν την 14η Μαΐου. «Αν όλα εξελιχθούν καλά στο μέτωπο του Covid-19, με την πρώτη χαραμάδα, η Ελλάδα θα είναι σε θέση να υποδεχτεί τουρίστες και νωρίτερα» αναφέρει και προσθέτει ότι το υπουργείο συζητά για σταδιακή απελευθέρωση των ταξιδιών από την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ισραήλ, τη Σερβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

25η Μαρτίου – Απίστευτο κι όμως αληθινό: Ο Ερντογάν έστειλε μήνυμα για την Ελληνική Επανάσταση!

Δώρο Πάσχα: Πότε θα καταβληθεί – Πότε πληρώνονται όλα τα επιδόματα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Έφτασαν οι πρώτοι τουρίστες στα Χανιά (pics+vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.