ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Η οικογένεια Ξυλούρη καταδικάζει τις καταστροφές στο μνήμα του Καλομοίρη

Προσπαθούν να κρατήσουν την ηρεμία...
Κρήτη: Η οικογένεια Ξυλούρη καταδικάζει τις καταστροφές στο μνήμα του Καλομοίρη

Αναστάτωση υπήρξε στα Ανώγεια μετά την καταστροφή στο μνήμα του Λευτέρη Καλομοίρη.

Για αυτό και στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Ανώγεια, πήγε ισχυρή αστυνομική δύναμη, έτσι ώστε να προλάβει οποιαδήποτε ένταση.

Η οικογένεια Ξυλούρη καταδικάζει τις καταστροφές που άγνωστοι όπως έγραψε νωρίτερα το cretalive, προκάλεσαν στο μνήμα του Λ. Καλομοίρη, στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη επικοινώνησε με το δήμαρχο Ανωγείων, Σωκράτη Κεφαλογιάννη και καταδικάζει απερίφραστα το θλιβερό περιστατικό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκφράζουν την ελπίδα να μην πρόκειται για κάποιον «καλοθελητή» που επιδιώξει να διαταράξει την κοινωνική ειρήνη, την οποία με ιδιαίτερη σπουδή περιφρουρούν και οι ίδιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κρήτη: Έσπασαν τον τάφο του Λευτέρη Καλομοίρη στα Ανώγεια! (pics)

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα έγινε γνωστό πως άγνωστοι βεβήλωσαν τον τάφο του μαντιναδολόγου, σπάζοντας την πλάκα με τις μαντινάδες που είχε τοποθετηθεί πάνω στο μνήμα, ενώ προκάλεσαν και εκτεταμένες φθορές, γεγονός που προκάλεσε για ακόμα μια φορά αναστάτωση στην περιοχή.

Μετά το συμβάν μάλιστα υπάρχει αναβρασμός από την πλευρά Καλομοίρη που διαμηνύει πως δεν θα αφήσει το θέμα έτσι. Σημειώνεται οτι οικογένεια βρίσκεται σε επικοινωνία με την Αστυνομία ενώ αναμένεται να υποβάλει και μήνυση.

Αξίζει να αναφέρουμε πως αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στα Ανώγεια για παν ενδεχόμενο.

Πηγή: cretalive.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Η οικογένεια Ξυλούρη καταδικάζει τις καταστροφές στο μνήμα του Καλομοίρη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.