ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Εικόνες «βιβλικής» καταστροφής από την κακοκαιρία

Δείτε βίντεο.
Κρήτη: Εικόνες «βιβλικής» καταστροφής από την κακοκαιρία

Πολύ μεγάλες καταστροφές προκάλεσε στην Κρήτη η κακοκαιρία που έπληξε την χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.  Είναι χαρακτηριστικό ότι δρόμοι και σπίτια πλημμύρισαν, ενώ οι εικόνες από τις καταστροφές έμοιαζαν βιβλικές.

Επίσης μία γυναίκα στην περιοχή Καρτερό στο Ηράκλειο προσπάθησε να γλιτώσει από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου. Είχε πιαστεί με όλη της τη δύναμη από μία κολώνα ενώ το αυτοκίνητο της έχει παρασυρθεί λίγα μέτρα μακριά. Μετά από 40 λεπτά, ένας άντρας έσπευσε και την απεγκλώβισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή ο Μιχαλολιάκος και η διευθυντική ομάδα

Συνολικά η πυροσβεστική προχώρησε σε 11 διασώσεις ανθρώπων, κυρίως από αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και τρία παιδιά. Σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν και σε σπίτια.

Οι εικόνες από το drone στο Ηράκλειο παρουσιάζουν το μέγεθος της καταστροφής καθώς ολόκληρες περιοχές έχουν σκεπαστεί από τόνους λάσπης.

Αρκετά προβλήματα και στα Χανιά προκάλεσε η κακοκαιρία.

Κρήτη: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του Mega για την κακοκαιρία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Εικόνες «βιβλικής» καταστροφής από την κακοκαιρία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.