ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη – Ηράκλειο: Έβγαλε μαχαίρι σε 2 γυναίκες που είχε ταυτόχρονα σχέση και όμως τον άφησαν ελεύθερο!

Ένας 54χρονος νοσηλευτής στην Κρήτη, διατηρούσε παράλληλη σχέση με δύο γυναίκες και όταν αυτές το έμαθαν τις απείλησε με μαχαίρι.
Κρήτη – Ηράκλειο: Έβγαλε μαχαίρι σε 2 γυναίκες που είχε ταυτόχρονα σχέση και όμως τον άφησαν ελεύθερο!

Κρήτη – Ηράκλειο: Ένας νοσηλευτής απείλησε με μαχαίρι δύο γυναίκες, όταν αυτές του ζήτησαν τον λόγο επειδή είχε σχέση και με τις δυο τους.

Αυτή η υπόθεση έχει τραβήξει το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας στην Κρήτη και πιο συγκεκριμένα το Ηράκλειο, με τον κατηγορούμενο τελικά να οδηγείται στο δικαστήριο. Εκεί η ποινή του ήταν φυλάκιση 10 μήνες με αναστολή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο 54χρονος νοσηλευτής στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, διατηρούσε παράλληλα σχέση με δύο γυναίκες.

Μάλιστα η μία από τις δύο που είναι νοσηλεύτρια, ήταν αυτή που ανακάλυψε το 2000, πως διατηρεί παράλληλα σχέση και με άλλη γυναίκα.

Η επόμενη της κίνηση, ήταν να εντοπίσει την άλλη κοπέλα και να την ενημερώσει για το όλο γεγονός. Από κοινού πήραν την απόφαση να τον επισκεφτούν και να του ζητήσουν εξηγήσεις.

Εκείνος στην αρχή σάστισε. Στην συνέχεια αντί να τους απολογηθεί, πήρε ένα μαχαίρι και τις απείλησε. Τότε η μία από τις γυναίκες πρόλαβε και έφυγε από το σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία.

Την άλλη όμως την έπιασε και της έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό, απειλώντας την πως θα την σκοτώσει. Ευτυχώς όμως η αστυνομία πήγε στο σπίτι και τον συνέλαβε έγκαιρα. Με το δικαστήριο να του επιβάλλει την ποινή της φυλάκισης με αναστολή.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη – Ηράκλειο: Έβγαλε μαχαίρι σε 2 γυναίκες που είχε ταυτόχρονα σχέση και όμως τον άφησαν ελεύθερο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.