ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Μάνα και κόρη σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Αυτοψία στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους

Κρήτη: Παγωμένη η Ελλάδα από το φρικτό τροχαίο που κόστισε τη ζωή δύο ανθρώπων στην περιοχή Μοίρες Ηρακλείου.
Κρήτη: Μάνα και κόρη σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Αυτοψία στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους

Κρήτη: Παγωμένη η Ελλάδα από το φρικτό τροχαίο που κόστισε τη ζωή δύο ανθρώπων στην περιοχή Μοίρες Ηρακλείου. Μία 37χρονη ανθυπαστυνόμος έχασε τη ζωή της μαζί με την 3χρονη κόρη της, 100 μόλις μέτρα από το σπίτι της, μετά από σύγκρουση με αγροτικό όχημα. Στην περιοχή Μοίρες Ηρακλείου.

Κρήτη: Συγκεκριμένα, στις 5:28 μ.μ, σημειώθηκε σοβαρό τροχαίο μεταξύ δυο οχημάτων, ενός ΙΧ στο οποίο επέβαινε η μητέρα και η κόρη και σε ένα φορτηγάκι ελαιουργείου στην διασταύρωση Φανερωμένης προς την Γαλιά (περιοχή Μοίρες).

Την ζωή τους έχασαν μια 38 χρονη μητέρα, η οποία ήταν εν ενεργεία αστυνομικός και υπηρετούσε στο Α.Τ Πύργου και η μόλις 2 ετών κόρη της.

Άμεσα έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τη γυναίκα και το παιδί στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε στο ΚΥ και τους δύο αλλοδαπούς επιβαίνοντες στο δεύτερο αγροτικό όχημα, όπου κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθούν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου. Τα αίτια πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

Στο μεταξύ στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο πατέρας της άτυχης 37χρονης, που πρώτος έφτασε στο σημείο.

Κρήτη: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ για το τραγικό δυστύχημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η περσινή άλωση της Τούμπας και ο Ιντέγε – Τα σπουδαία «διπλά» (vids)

Bachelor 13/1: Ο Ολυμπιακός Βασιλάκος και ο μπαμπάς της Νικόλ που είναι ΠΑΟΚ!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Μάνα και κόρη σκοτώθηκαν σε τροχαίο – Αυτοψία στο σημείο που έχασαν τη ζωή τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.