ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό δύο ορειβατών στον Ψηλορείτη

Αρνητική εξέλιξη είχε μια πεζοπορία για δύο νεαρά άτομα στη λεγόμενη Στράτα του Ψηλορείτη, με τον έναν να τραυματίζεται και τον δεύτερο να αγνοείται.  Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ Κρήτης, με τη συνδρομή και του ΤΑΕ Μυλοποτάμου για δύο νερά άτομα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησαν για πεζοπορία στη...
Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό δύο ορειβατών στον Ψηλορείτη

Αρνητική εξέλιξη είχε μια πεζοπορία για δύο νεαρά άτομα στη λεγόμενη Στράτα του Ψηλορείτη, με τον έναν να τραυματίζεται και τον δεύτερο να αγνοείται. 

Σε εξέλιξη είναι επιχείρηση της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ Κρήτης, με τη συνδρομή και του ΤΑΕ Μυλοποτάμου για δύο νερά άτομα που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ξεκίνησαν για πεζοπορία στη λεγόμενη Στράτα του Ψηλορείτη ωστόσο τα πράγματα εξελίχθηκαν άσχημα.

Κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί, ο ένας νεαρός φέρεται να είναι τραυματισμένος κάπου στο οροπέδιο Λάκκος του Μυγερού, ωστόσο δεν υπάρχουν στοιχεία για το που βρίσκεται ο δεύτερος .

Σύμφωνα με το flashnews, πρόκειται για δυο νεαρούς 20 περίπου ετών ενώ υπήρξε κλήση από τον αριθμό έκτακτης ανάγκης 112. Αμέσως ενημερώθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρεθύμνου η οποία κινητοποιήθηκε στέλνοντας πυροσβέστες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ανωγείων και από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιου Γαράζου. Παράλληλα έσπευσαν και δύο ομάδες της ΕΜΑΚ.

Άμεσα ξεκίνησαν οι προσπάθειες προκειμένου να φτάσουν οι διασώστες στον τραυματία αλλά και να εντοπιστεί το δεύτερο άτομο. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η επιχείρηση γίνεται σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, λόγω του παγετού που υπάρχει στην περιοχή, όπου επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Πηγή: Cretalive

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIRAL: Ηλικιωμένη ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο σε κάμερα! (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΜΑΚ για τον εντοπισμό δύο ορειβατών στον Ψηλορείτη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.