ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Οδηγούσε για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα του βόρειου οδικού άξονα (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, με έναν οδηγό να βρίσκεται για πολλά χιλιόμετρα στο ρεύμα του βόρειου οδικού άξονα. Συγκεκριμένα, ο οδηγός εντοπίστηκε μεταξύ Λασιθίου – Ηρακλείου, με τους αστυνομικούς τελικά να καταφέρνουν να τον σταματήσουν λίγο πριν το αεροδρόμιο Ηρακλείου. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ξεκινά το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας στα Εξάρχεια Μάλιστα,...
Κρήτη: Οδηγούσε για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα του βόρειου οδικού άξονα (vid)

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κρήτη, με έναν οδηγό να βρίσκεται για πολλά χιλιόμετρα στο ρεύμα του βόρειου οδικού άξονα.

Συγκεκριμένα, ο οδηγός εντοπίστηκε μεταξύ Λασιθίου – Ηρακλείου, με τους αστυνομικούς τελικά να καταφέρνουν να τον σταματήσουν λίγο πριν το αεροδρόμιο Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ξεκινά το νέο επιχειρησιακό σχέδιο της αστυνομίας στα Εξάρχεια

Μάλιστα, πολλοί ήταν οι περαστικοί οδηγοί που προσπάθησαν να τον προσεγγίσουν, προκειμένου να του εξηγήσουν τι έχει κάνει και να τον προφυλάξουν από κάποιο ατύχημα.

Δείτε το βίντεο:

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Οδηγούσε για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα του βόρειου οδικού άξονα (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.