ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο σοκαριστικό οπαδικό επεισόδιο

Οπαδοί του Ολυμπιακού με αυτούς του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος.
Κρήτη: Οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο σοκαριστικό οπαδικό επεισόδιο

Κρήτη: Οπαδοί του Ολυμπιακού με αυτούς του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, σε κρίσιμη κατάσταση ο 19χρονος.

Κρήτη: Xθες στη Κρήτη, ένας 19χρονος μαχαιρώθηκε στην καρδιά εξαιτίας επεισοδίου οπαδικής βίας!.

Αισιοδοξία πάντως υπάρχει για την υγεία του αν και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του.

Κρίσιμο είναι και το σημερινό 24ωρο για την κατάσταση της υγείας του 19χρονου που κατά την διάρκεια της οπαδικής συμπλοκής στην Κρήτη, δέχθηκε ένα σοβαρό χτύπημα με μαχαίρι…

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, οι δύο πλευρές που συνεπλάκησαν ήταν οπαδοί του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με έναν 24χρονο να κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ οι τρεις φίλοι του που ήταν μαζί για συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας. Η άλλη πλευρά, αυτή της παρέας του θύματος κατηγορούνται για συμμετοχή σε συμπλοκή. Όλοι τους, με εξαίρεση τον δράστη είναι ηλικίας 18-20 ετών.

Σε δηλώσεις του ο συνήγορος υπεράσπισης των τεσσάρων νεαρών, Γιώργος Βεργάκης, εξέφρασε τη λύπη του για τον τραυματισμό του 19χρονου, ανέφερε ωστόσο ότι η παρέα των νέων ήταν σε άμυνα και ότι ο κατηγορούμενος για την απόπειρα ανθρωποκτονίας, χρησιμοποίησε ένα σουγιά για να προστατέψει τον εαυτό του.

Από την πλευρά τους, οι συνήγοροι της παρέας του θύματος, Ρούλα Παυλαντωνέα και Γιώργος Φραντζεσκάκης μίλησαν για καθαρή επίθεση οπαδών και για προσπάθεια των τριών νεαρών να ξεφύγουν, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν. Να σημειωθεί ότι οι τρεις αυτοί νεαροί αντιμετωπίζουν την κατηγορία συμμετοχής σε συμπλοκή.

Για την κατάσταση του 19χρονου μίλησε στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Γενικού Νοσοκομείου Χανιών, Μάνος Μπολώτης επισημαίνοντας το πόσο κοντά βρεθήκαμε στην τραγωδία.

«Ήταν πολύ κρίσιμη η κατάστασης, καθώς ο τραυματισμός του ήταν πολύ μεγάλος. Είχε προκληθεί σχεδόν θανατηφόρο χτύπημα. Δηλαδή σώθηκε την τελευταία στιγμή. Το χειρουργείο πήγε καλά».

ΑΕΚ: Σκέψεις να γίνουν ματς Πρωταθλήματος-Κυπέλλου του χρόνου στα Σπάτα!

Sms στο 13032 για το λιανεμπόριο: Πόσα μηνύματα τη μέρα θα επιτρέπονται (vid)

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Οπαδοί Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο σοκαριστικό οπαδικό επεισόδιο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.