ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Πακιστανοί μαχαίρωσαν Αφγανό – 15χρονες κατηγορούνται για ηθική αυτουργία! (vid)

Δύο ανήλικες από το Αφγανιστάν κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας ενός 30χρονου Πακιστανού στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Κρήτη: Πακιστανοί μαχαίρωσαν Αφγανό – 15χρονες κατηγορούνται για ηθική αυτουργία! (vid)

Η εγκληματικότητα στην χώρα μας που προκαλούν αλλοδαποί, κυρίως λαθρομετανάστες από τρίτες χώρες γίνεται ολοένα και πιο άγρια.

Αυτή τη φορά δύο ανήλικες από το Αφγανιστάν κατηγορούνται για ηθική αυτουργία στην απόπειρα δολοφονίας ενός 30χρονου ομοεθνή τους στο Ηράκλειο της Κρήτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Με εντολή Δημάρχου κόβουν το ρεύμα σε όσους κάνουν πάρτι (vid)

Τα δύο κορίτσια έκαναν παρέα με δύο Πακιστανούς κάτι που δεν άρεσε στον 30χρονο Αφγανό π0υ τους ζήτησε να κόψουν κάθε επαφή μαζί τους.

Τότε εκείνες ζήτησαν από τους Πακιστανούς να τον… βγάλουν από τη μέση. Ετσι του επιτέθηκαν τα ξημερώματα με μαχαίρια και πλέον ο Αφγανός νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο.

Τα δύο κορίτσια αναμένεται να απολογηθούν αύριο μαζί με τους φυσικούς αυτουργούς της αιματηρής επίθεσης.

Να λοιπόν έχουμε ένα ακόμη περιστατικό ακραίας βίας στην χώρας μας, που προέρχεται από εγκληματική δράση αλλοδαπών, αυτή τη φορά ανήλικων!

Δείτε παρακάτω την υπόθεση που σημειώθηκε στην Κρήτη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Πακιστανοί μαχαίρωσαν Αφγανό – 15χρονες κατηγορούνται για ηθική αυτουργία! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.