ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Παρουσιάσθηκε στις Αρχές ο άνδρας που κακοποίησε το σκύλο – «Το έκανα για να ηρεμήσει» είπε

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών παρουσιάστηκε ο άνδρας από τα Κουνουπιδιανά Χανίων, ο οποίος βασάνισε τον σκύλο του. Υπενθυμίζεται ότι κρέμασε και έκοψε τα γεννητικά όργανα του άτυχου τετράποδου, σε μια υπόθεση που προκάλεσε πανελλήνιο σάλο. Ο κατηγορούμενους, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να ηρεμήσει το σκυλί,...
Κρήτη: Παρουσιάσθηκε στις Αρχές ο άνδρας που κακοποίησε το σκύλο – «Το έκανα για να ηρεμήσει» είπε

Ενώπιον των αστυνομικών αρχών παρουσιάστηκε ο άνδρας από τα Κουνουπιδιανά Χανίων, ο οποίος βασάνισε τον σκύλο του.

Υπενθυμίζεται ότι κρέμασε και έκοψε τα γεννητικά όργανα του άτυχου τετράποδου, σε μια υπόθεση που προκάλεσε πανελλήνιο σάλο.

Ο κατηγορούμενους, κατά την διάρκεια της κατάθεσής του υποστήριξε ότι προχώρησε σε αυτή την πράξη για να ηρεμήσει το σκυλί, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στον 55χρονο  έχει ήδη επιβληθεί  χρηματική ποινή ύψους 30.000 ευρώ, ενώ η κατάθεσή του συμπεριλήφθηκε στον φάκελο της δικογραφίας που έχει ήδη σταλεί στον Εισαγγελέα Χανίων.

Ο άνδρας, λόγω της παρέλευσης του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερος. Παράλληλα, έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα από τη ΔΕΗ όπου εργάζεται.

Για ανθρωποφαγία κάνει λόγο ο πληρεξούσιος δικηγόρος του 55χρονου από τα Κουνουπιδιανά, ο οποίος φέρεται να κακοποίησε τον σκύλο του.

Ο δικηγόρος του 55χρονου μίλησε στο Parakritika.gr, σημειώνοντας ότι στην κατάθεσή του ο πελάτης του υποστήριξε ότι θεώρησε πως μπορούσε να κάνει μόνος του στείρωση στο σκύλο του.

Πίστευε ότι μπορεί να στειρώσει μόνος τον σκύλο του. Αυτό προσπάθησε να κάνει. Όταν είδε τι συνέβη, ο ίδιος τον πήγε στον κτηνίατρο, αναφέρει ο δικηγόρος του.

Όπως προσθέτει, η κατάθεση του πελάτη του δεν ήταν παρά λίγες μόνο γραμμές, ακριβώς γιατί δεν είχε πολλά να πει, πέρα από το τι ακριβώς συνέβη, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει.

ΠΗΓΗ: ekriti.gr

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Παρουσιάσθηκε στις Αρχές ο άνδρας που κακοποίησε το σκύλο – «Το έκανα για να ηρεμήσει» είπε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.