ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες (pics)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Παρασκευής, στην Κρήτη στην περιοχή της Χρυσοπηγής. Ειδικότερα, όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας. Και προσέκρουσε στον μαντρότοιχο του μοναστηριού της Χρυσοπηγής. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Καταδιώξεις διακινητών λαθρομεταναστών,...
Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες (pics)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:30 το βράδυ της Παρασκευής, στην Κρήτη στην περιοχή της Χρυσοπηγής.

Ειδικότερα, όχημα στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, νεαρής ηλικίας, σύμφωνα με πληροφορίες από την Κρήτη, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες εξετράπη της πορείας.

Και προσέκρουσε στον μαντρότοιχο του μοναστηριού της Χρυσοπηγής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβρος: Καταδιώξεις διακινητών λαθρομεταναστών, αυτοκίνητο σε χαράδρα και τραυματισμοί

Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι δύο επιβαίνοντες. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες, ωστόσο πρώτα χρειάστηκε η συνδρομή των πυροσβεστών, για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων.

Ήταν τέτοια η σύγκρουση που το αυτοκίνητο έγινε μία άμορφη μάζα.

Χαρακτηριστικές μάλιστα είναι και οι φωτογραφίες του φωτογράφου του neakriti.gr, Αντώνη Ιγγλεζάκη, από το σημείο όπου έλαβε χώρα το τροχαίο, με το αυτοκίνητο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς από τη σύγκρουση.

Πηγή: neakriti.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.