×

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Κρήτη: Στη φυλακή για το φόνο της γιαγιάς στη Ζήρο


    Βαγγέλης Λάσκαρης

Κρήτη: Στη φυλακή για το φόνο της γιαγιάς στη Ζήρο


Στη φυλακή οδηγούνται, μετά την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης, στο Ηράκλειο, και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της γιαγιάς από τη Ζήρο, η οποία εξέπνευσε στο νοσοκομείο 20 ώρες μετά την εισβολή ληστών στο σπίτι της.

Οι δύο κατηγορούμενοι που φέρονται να μπήκαν στο σπίτι της γιαγιάς καταδικάστηκαν σε ποινή κάθειρξης 13 ετών για θανατηφόρα ληστεία.

Οι άλλοι δύο κρίθηκαν ένοχοι για απλή συνέργεια σε ληστεία και καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 7 ετών.

Η άτυχη γυναίκα είχε αντισταθεί όσο προσπαθούσαν να τη φιμώσουν και οι δράστες την είχαν γρονθοκοπήσει άγρια στο κεφάλι. Το χτύπημα στο κεφάλι είχε προκαλέσει στη γιαγιά αιμάτωμα που αποδείχτηκε μοιραίο.

Η εξέλιξη αυτή έδωσε άλλη τροπή στην υπόθεση που αρχικώς είχε θεωρηθεί σαν μία απλή περίπτωση κλοπής. Μάλιστα, η γιαγιά είχε δώσει κατάθεση και είχε βοηθήσει πολύ την αστυνομία.

Η γιαγιά ήταν χήρα, χωρίς παιδιά και όλοι γνώριζαν ότι διατηρούσε μία εύρωστη επιχείρηση (βενζινάδικο). Έτσι έγινε στόχος των ληστών που ξεκίνησαν από το Ηράκλειο για την Ζήρο για τη ληστεία. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ένας εκ των κατηγορουμένων γνώριζε για την περίπτωση καθώς ως πλανόδιος πωλητής είχε επισκεφθεί το χωριό και το βενζινάδικο του θύματος.

Και οι τέσσερις θα οδηγηθούν στη φυλακή καθώς το δικαστήριο δεν έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

Να μην δοθεί αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση πρότεινε και η εισαγγελέας της έδρας, η οποία τους χαρακτήρισε επικίνδυνους να διαπράξουν και άλλες αξιόποινες πραξεις.

Πηγή: cretalive

ΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Τελευταία Νέα