ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Τα απίστευτα… κόλπα των νεόνυμφων για να γίνει το γλέντι (vids)

Πονοκέφαλο προκαλούν στις αρχές οι γλεντζέδες στην Κρήτη, που, αψηφώντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού, συνωστίζονται σε γάμους και βαφτίσεις.
Κρήτη: Τα απίστευτα… κόλπα των νεόνυμφων για να γίνει το γλέντι (vids)

Πονοκέφαλο προκαλούν στις αρχές οι αμετανόητοι γλεντζέδες στην Κρήτη, που, αψηφώντας τα μέτρα κατά του κορονοϊού, συνωστίζονται σε γάμους και βαφτίσεις.

Στο μεταξύ η αστυνομία έχει στήσει «μπλόκο» στα πριβέ πάρτι της Μυκόνου. Ο διαχειριστής της βίλας που έγινε το πάρτι με τα 500 άτομα καταδικάστηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Oruc Reis: Βγάζουν την αεροπορία στο Αιγαίο οι Τούρκοι – Βλέπουμε γκριζομάλληδες απαντάνε οι Έλληνες

Σημειώνουμε οτι ο 31χρονος επιχειρηματίας κρίθηκε ένοχος για παράβαση των μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, για το περίφημο πάρτι με τους εκατοντάδες καλεσμένους στη Φτελιά.

Δηλώσεις έκανε όμως και ο Κώστας Δοκιμάκης για την απόφαση του δικαστηρίου

Δείτε παρακάτω τα ρεπορτάζ για την Κρήτη και τη Μύκονο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Τα απίστευτα… κόλπα των νεόνυμφων για να γίνει το γλέντι (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.