ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Τραγωδία, ένας άνδρας νεκρός από αναθυμιάσεις

Κρήτη: Ένα τραγικό συμβάν συνέβη την Κυριακή στη Σητεία και συγκεκριμένα στον οικισμό του Πετρά όπου βρέθηκε νεκρός άνδρας στο σπίτι του.
Κρήτη: Τραγωδία, ένας άνδρας νεκρός από αναθυμιάσεις

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα Κυριακή (2/8) στην Σητεία και συγκεκριμένα στον οικισμό του Πετρά όπου βρέθηκε το πρωί νεκρός άνδρας στο σπίτι όπου διέμενε.

Ο νεκρός άνδρας, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, είχε σοβαρά προβλήματα υγείας – παραπληγικός – και φαίνεται να έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις κατόπιν βραχυκυκλώματος και φωτιάς τοπικά στο σημείο που βρισκόταν ο υπολογιστής του, κοντά στο κρεβάτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόλος: Άνδρας έφαγε σιδερώστρα στο κεφάλι και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Τον 64χρονο άνδρα φαίνεται να εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο σήμερα το πρωί όταν τον επισκέφτηκε στο σπίτι του. Όταν άνοιξε την πόρτα στον χώρο υπήρχε καπνός – τα παράθυρα ήταν όλα κλειστά – και δυστυχώς στο κρεβάτι του ήταν νεκρός με εγκαύματα ο άτυχος άνδρας.

Ειδοποιήθηκαν οι Αστυνομικές και ακολούθως οι Πυροσβεστικές που έσπευσαν στο σημείο.
Η νεκροψία – νεκροτομή αναμένεται να δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Την έρευνα έχει αναλάβει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Πηγή anatolh.com

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Τραγωδία, ένας άνδρας νεκρός από αναθυμιάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.