ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες – Ένας πολύ σοβαρά

Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη, με τέσσερις τραυματίες, ενώ μάλιστα ο ένας είναι και πολύ σοβαρά έχοντας μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Κρήτη: Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες – Ένας πολύ σοβαρά

Πολύ σοβαρό τροχαίο στην Κρήτη, με τέσσερις τραυματίες, ενώ μάλιστα ο ένας είναι και πολύ σοβαρά έχοντας μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Τροχαίο ατύχημα με τέσσερις τραυματίες έγινε στην Κρήτη το βράδυ της Παρασκευής, στην περιοχή Αμμουδάρα, στον Ηράκλειο.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα εξετράπη της πορείας του, ανετράπη και προσέκρουσε σε σταθερό σημείο.

Σύμφωνα με τις αρχές, η σφοδρότητας της σύγκρουσης ήταν τέτοια, που το αυτοκίνητο κατάφερε να ρίξει μία κολόνα της ΔΕΗ.

Δυστυχώς, σοβαρά έχει τραυματιστεί ένα από τους τέσσερις τραυματίες, ενώ πηγές αναφέρουν ότι ανήλικα παιδιά, ηλικίας 17 ετών.

Μάλιστα, λέγεται ότι πήραν το αυτοκίνητο των γονιών του εν αγνοία τους καθώς εκείνοι απουσιάζουν εκτός Ελλάδας.

Διαβάστε επίσης:

Λουίς Φίγκο: Όταν έγινε ο… προδότης της Βαρκελώνης!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην Κίνα το πρώτο χρυσό!

Κορονοϊός: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid test τo Σάββατο (24/7)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Τροχαίο με τέσσερις τραυματίες – Ένας πολύ σοβαρά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.