ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Τρομακτική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» (vid)

Για καιρό θα θυμούνται οι επιβάτες της πτήσης Αθήνα- Ηράκλειο, την περιπέτεια που πέρασαν στον αέρα. Το αεροπλάνο της SkyExpress έκανε βόλτες πάνω από την Κρήτη, γιατί δεν μπορούσε να προσγειωθεί.  Η πτήση της Μεγάλης Πέμπτης (29/4) ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στις 08.25 ωστόσο ο πιλότος, προσγείωσε το αεροσκάφος στις 08.50 στη Ηράκλειο στην Κρήτη,...
Κρήτη: Τρομακτική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» (vid)

Για καιρό θα θυμούνται οι επιβάτες της πτήσης Αθήνα- Ηράκλειο, την περιπέτεια που πέρασαν στον αέρα. Το αεροπλάνο της SkyExpress έκανε βόλτες πάνω από την Κρήτη, γιατί δεν μπορούσε να προσγειωθεί. 

Η πτήση της Μεγάλης Πέμπτης (29/4) ήταν προγραμματισμένο να προσγειωθεί στις 08.25 ωστόσο ο πιλότος, προσγείωσε το αεροσκάφος στις 08.50 στη Ηράκλειο στην Κρήτη, με τους επιβάτες μάλιστα να τον χειροκροτούν.

Για περίπου 25 λεπτά το αεροπλάνο έκανε κύκλους πάνω από το Ηράκλειο, λόγω των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή.

Εστίαση: Άνοιξαν περισσότερα από 40.000 καταστήματα σε ολόκληρη τη χώρα

Τουρισμός: Από τον Ιούνιο η Ελλάδα στην βρετανική «πράσινη λίστα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Τρομακτική προσγείωση στο αεροδρόμιο «Ν.Καζαντζάκης» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.