ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Βαποράκι με… πλοίο της γραμμής!

Με πλοίο της γραμμής έφερε στην Κρήτη ποσότητα ναρκωτικών ένας 40χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές. Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης όταν άνδρες του λιμενικού σώματος, συνοδεία του αστυνομικού σκύλου «ΜΑΣΚ» προχώρησαν σε έλεγχο στις αποσκευές επιβατών των πλοίων που είχαν δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου. Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε τα...
Κρήτη: Βαποράκι με… πλοίο της γραμμής!

Με πλοίο της γραμμής έφερε στην Κρήτη ποσότητα ναρκωτικών ένας 40χρονος, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αρχές.

Όλα συνέβησαν το πρωί της Τρίτης όταν άνδρες του λιμενικού σώματος, συνοδεία του αστυνομικού σκύλου «ΜΑΣΚ» προχώρησαν σε έλεγχο στις αποσκευές επιβατών των πλοίων που είχαν δέσει στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο αστυνομικός σκύλος εντόπισε τα ναρκωτικά μέσα σε μία βαλίτσα και οι άνδρες του λιμενικού σώματος διαπίστωσαν πως άνηκε στον 40χρονο Βούλγαρο τον οποίον και συνέλαβαν.

Η βαλίτσα περιείχε 515,2 γραμμάρια ηρωίνης η οποία – όπως διαπιστώθηκε κατά την προανάκριση – θα δινόταν σε έναν 49χρονο Έλληνα.

Οι λιμενικές αρχές εντόπισαν και τον 49χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 15 συσκευασίες με συνολικό βάρος 11,4 γραμμάρια καφέ ηρωίνης.

Στη συνέχεια προχώρησαν σε έλεγχο στο σπίτι του όπου βρήκαν και κατάσχεσαν: μία νάιλον συσκευασία περιέχουσα καφέ ηρωίνη, μικτού βάρους 10,1 γραμμαρίων.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Βαποράκι με… πλοίο της γραμμής!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.