Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη με θύμα έναν 56χρονο άνδρα νεκρό

Τροχαίο δυστύχημα που προκαλεί σοκ στην Κρήτη, καθώς αυτοκίνητο... πέταξε και προσγειώθηκε σε δημοτικό δρόμο!

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τα τροχαία δυστυχήματα στην χώρα μας που έχουν στερήσει τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Αυτή την φορά σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα στην Κρήτη με θύμα έναν 56χρονο άνδρα που έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ekriti.gr, το δυστύχημα έλαβε χώρα στη 1:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) στον Βόρειο Οδικό Άξονα, μεταξύ των κόμβων Αμαρίου και Σπηλίου, στην Κρήτη.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω, το αυτοκίνητο (κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο από τα Χανιά) που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα έφυγε από τον δρόμο για να καταλήξει ανάποδα σε δημοτικό δρόμο! Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή δεν διερχόταν άλλο ή άλλα οχήματα από τον δρόμο αυτό, καθώς η τραγωδία θα ήταν μεγαλύτερη.

Άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον οδηγό που είχε ήδη χάσει τη ζωή του όπως διαπίστωσαν και οι νοσοκόμοι του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον διακόμισαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Κρήτη: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το τρομακτικό δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη με θύμα έναν 56χρονο άνδρα νεκρό Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη με θύμα έναν 56χρονο άνδρα νεκρό