ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη – Βίντεο σοκ: Θανατηφόρο τροχαίο με το αυτοκίνητο να… εκσφενδονίζεται!

Τροχαίο δυστύχημα που προκαλεί σοκ στην Κρήτη, καθώς αυτοκίνητο... πέταξε και προσγειώθηκε σε δημοτικό δρόμο!
Κρήτη – Βίντεο σοκ: Θανατηφόρο τροχαίο με το αυτοκίνητο να… εκσφενδονίζεται!

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τα τροχαία δυστυχήματα στην χώρα μας που έχουν στερήσει τη ζωή σε πολλούς συνανθρώπους μας. Αυτή την φορά σοκ προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε κάμερα στην Κρήτη με θύμα έναν 56χρονο άνδρα που έχασε ακαριαία τη ζωή του.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το ekriti.gr, το δυστύχημα έλαβε χώρα στη 1:30 το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) στον Βόρειο Οδικό Άξονα, μεταξύ των κόμβων Αμαρίου και Σπηλίου, στην Κρήτη.

Όπως μπορείτε να δείτε κι εσείς παρακάτω, το αυτοκίνητο (κατευθυνόταν προς το Ηράκλειο από τα Χανιά) που είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα έφυγε από τον δρόμο για να καταλήξει ανάποδα σε δημοτικό δρόμο! Ευτυχώς που εκείνη τη στιγμή δεν διερχόταν άλλο ή άλλα οχήματα από τον δρόμο αυτό, καθώς η τραγωδία θα ήταν μεγαλύτερη.

Άνδρες της ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον οδηγό που είχε ήδη χάσει τη ζωή του όπως διαπίστωσαν και οι νοσοκόμοι του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τον άτυχο άνδρα και τον διακόμισαν στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Κρήτη: Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το τρομακτικό δυστύχημα

Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη με θύμα έναν 56χρονο άνδρα νεκρό Τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη με θύμα έναν 56χρονο άνδρα νεκρό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη – Βίντεο σοκ: Θανατηφόρο τροχαίο με το αυτοκίνητο να… εκσφενδονίζεται!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.