ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Βρέθηκε το ΙΧ στη Μεσσάρα – Εντοπίστηκαν οι σωροί

Συνεχίζονται οι προσπάθειες να βγει το αυτοκίνητο από το ποτάμι
Κρήτη: Βρέθηκε το ΙΧ στη Μεσσάρα – Εντοπίστηκαν οι σωροί

Άσχημα είναι τα νέα από το αυτοκίνητο που χάθηκε στη Κρήτη από τα ορμητικά νερά στις Μοίρες Ηρακλείου. Το αυτοκίνητο με τους τέσσερις επιβαίνοντες βρέθηκε από τους διασώστες και δυστυχώς βρέθηκαν οι σοροί εντός αυτού.

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν η 30χρονη Ρ.Τ., ο 29χρονος σύζυγός της Κ.Γ, η 21χρονη αδελφή της Μ.Τ. και η 58χρονη μητέρα της Μ.Χ.

Η οικογένεια είχε πάει σε ένα γάμο και επέστρεφε, ωστόσο ο οδηγός δεν ήξερε την περιοχή και αντί να ακολουθήσει πορεία ανατολικά προς το δρόμο Μοίρες – Πόμπια και στη συνέχεια να μεταβεί στον προορισμό του, ακολούθησε πορεία προς το βορρά, που οδηγεί στο δρόμο Μοίρες – Τυμπάκι, αλλά που περνά μέσα από το ποτάμι.

Το αυτοκίνητο είναι καλυμμένο από λάσπες και το έργο των διασωστών είναι εξαιρετικά δύσκολο. Να τονίσουμε ότι λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του αυτοκινήτου, υπήρξε κλήση μέσα από αυτό, όπου οι επιβαίνοντες φώναζαν πως πνίγονται…

Πηγή: iefimerida

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Βρέθηκε το ΙΧ στη Μεσσάρα – Εντοπίστηκαν οι σωροί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.