ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Ξανά σεισμός το πρωί!

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 77 χιλιόμετρα νότια της Ιεράπετρας. Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κρήτη, δίνοντας συνέχεια στα Ρίχτερ των τελευταίων ημερών. Ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.4 της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψαν νότια της Κρήτης το πρωί της Τετάρτης οι σεισμογράφοι του σεισμολογικού δικτύου όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...
Κρήτη: Ξανά σεισμός το πρωί!

Το επίκεντρο εντοπίστηκε στα 77 χιλιόμετρα νότια της Ιεράπετρας.

Νέα σεισμική δόνηση ταρακούνησε την Κρήτη, δίνοντας συνέχεια στα Ρίχτερ των τελευταίων ημερών.

Ασθενή σεισμική δόνηση με μέγεθος 4.4 της κλίμακας Ρίχτερ κατέγραψαν νότια της Κρήτης το πρωί της Τετάρτης οι σεισμογράφοι του σεισμολογικού δικτύου όπως ανακοίνωσε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ναύπακτος: Για ένα στοίχημα βούτηξε – Του είπαν θα είναι κότα αν δεν πέσει!

Ο σεισμός σημειώθηκε στις 05:12 ώρα Ελλάδος και σε απόσταση 452 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Αθήνας. Το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται στον θαλάσσιο χώρο 77 χιλιόμετρα νότια/νοτιοανατολικά της Ιεράπετρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Ξανά σεισμός το πρωί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.