ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 158 τα νέα κρούσματα στην Αττική, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα

Στην Αττική εντοπίστηκαν άλλα 158 κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με την ενημέρωση της Παρασκευής (11/9). Επομένως, διατήρηση των περιοριστικών μέτρων στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και στις υπόλοιπες επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς. Τονίζοντας ότι η κατάσταση επαναξιολογείται κάθε τριήμερο, ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων  που ισχύουν στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ανατ. Μακεδονίας &...
Κορονοϊός: 158 τα νέα κρούσματα στην Αττική, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα

Στην Αττική εντοπίστηκαν άλλα 158 κρούσματα κορονοϊού, σύμφωνα με την ενημέρωση της Παρασκευής (11/9).

Επομένως, διατήρηση των περιοριστικών μέτρων στη μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας και στις υπόλοιπες επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές, ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Τονίζοντας ότι η κατάσταση επαναξιολογείται κάθε τριήμερο, ανακοίνωσε την παράταση των μέτρων  που ισχύουν στις Περιφέρειες Αττικής, Κρήτης, Ανατ. Μακεδονίας & Θράκης, στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Λάρισας, Κέρκυρας, Καρδίτσας, καθώς και στους Δήμους Σαντορίνης, Βόλου, Ρόδου, Κω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κορονοϊός – κρούσματα: 52 άτομα σε ΜΕΘ, 3 νέοι θάνατοι

Επίσης παρατείνονται:

Τα ειδικά περιοριστικά μέτρα που ισχύουν για Λέσβο, Ζάκυνθο, Μύκονο, Χαλκιδική, Χανιά και Ηράκλειο Κρήτης.

Σε ισχύ είναι και το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων σε Πέλλα, Πιερία, Ημαθία και Κιλκίς μέχρι την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου.

«Καλούμαστε να στεγανοποιήσουμε κάθε εστία και απευθύνουμε έκκληση στους κατοίκους να τηρήσουν ευλαβικά -πιστά τα μέτρα, καθώς είναι τριψήφιοςο αριθμός κρουσμάτων με πολλαπλές μολύνσεις από μια επαφή και διασπορά διάσπαρτη, ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς, σημειώνοντας ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη.

Από την Τρίτη για Πάρο και Αντίπαρο παύει να ισχύει το καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων από τις 14 Σεπτεμβρίου και ισχύει ό,τι ισχύει για τις επιδημιολογικά επιβαρυμένες περιοχές.

«Οι κάτοικοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και βγαίνουν νικητές», τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς

Κρούσματα Αττική – Δείτε video

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: 158 τα νέα κρούσματα στην Αττική, παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.