ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΤΕΛ-Παραλίγο τραγωδία στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα!

Παραλίγο τραγωδία στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και το λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που πήρε φωτιά με τον οδηγό να δρα άμεσα και να σώζει και τους 29 επιβάτες. Ο οδηγός του ΚΤΕΛ κατάλαβε έγκαιρα την φωτιά και πρόλαβε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Σώοι και οι 29 επιβάτες, που λαχτάρησαν. Το όχημα...
ΚΤΕΛ-Παραλίγο τραγωδία στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα!

Παραλίγο τραγωδία στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και το λεωφορείο των ΚΤΕΛ, που πήρε φωτιά με τον οδηγό να δρα άμεσα και να σώζει και τους 29 επιβάτες.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ κατάλαβε έγκαιρα την φωτιά και πρόλαβε να σταματήσει στην άκρη του δρόμου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας. Σώοι και οι 29 επιβάτες, που λαχτάρησαν. Το όχημα κάηκε ολοσχερώς!

Στην εθνική οδό, στην κατηφόρα λίγο πριν τα όρια με τον νομό Βοιωτίας, το όχημα πήρε φωτιά, ευτυχώς, όμως, τόσο οι 29 επιβάτες όσο και ο οδηγός -που σταμάτησε άμεσα στην άκρη του δρόμου- πρόλαβαν και το εγκατέλειψαν εγκαίρως.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Σύμφωνα με το lamiareport, μάλιστα, ο οδηγός προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά με πυροσβεστήρα, αλλά δεν τα κατάφερε.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τρία οχήματα από Αταλάντη, με επικεφαλής τον Διοικητή Άρη Μπεκιάρη, ένα όχημα από Άγιο Κωνσταντίνο, ένα από Θήβα και ένα από Λαμία, καθώς υπήρχε φόβος η πυρκαγιά να επεκταθεί σε δασική έκταση πλησίον της εθνικής, κάτι που δεν συνέβη χάρη στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων.

Στο σημείο διεκόπη η κυκλοφορία και σχηματίσθηκαν μεγάλες ουρές μέχρι η κίνηση να διοχετευθεί από παράδρομο ως το Κάστρο Βοιωτίας.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΤΕΛ-Παραλίγο τραγωδία στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.