ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυκλώνας Ζορμπάς: Τα μεσάνυχτα η έξαρση της κακοκαιρίας

Το βαρομετρικό χαμηλό, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή θα περάσει μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου
Κυκλώνας Ζορμπάς: Τα μεσάνυχτα η έξαρση της κακοκαιρίας

Λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ και σύμφωνα με τον χάρτη πρόβλεψης εξέλιξης της κακοκαιρίας, ο μεσογειακός κυκλώνας έφτασε στις παρυφές της Αττικής.

«Το βαρομετρικό χαμηλό, Σάββατο βράδυ προς Κυριακή θα περάσει μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου, θα μπει μέσα στις νότιες Κυκλάδες και σταδιακά θα αρχίσει να μπαίνει και να εξομαλύνεται η κατάστασή του, δηλαδή θα αρχίσει να ρηχαίνει το χαμηλό αυτό προς το ανατολικό Αιγαίο», είπε ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου κ. Θοδωρής Κολυδάς.

Για τους ανέμους τόνισε ότι, ενώ θα εξασθενήσουν στο κεντρικό και στο νότιο Αιγαίο την Κυριακή, θα παραμείνουν αρκετά ενισχυμένοι με εντάσεις που θα φτάνουν τα 9 με 10 μποφόρ ανατολικοί – βορειοανατολικοί στη θάλασσα Κυθήρων και στο νότιο Ιόνιο.

Το δελτίο της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας για τον καιρό

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κυκλώνας Ζορμπάς: Τα μεσάνυχτα η έξαρση της κακοκαιρίας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.