ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΣΕΑ: Συζήτησαν για τα F-16, αποφάσισαν την ενεργοποίηση υποπρογράμματος

Υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε σήμερα (23/04) το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας. Στη συνεδρίαση που άρχισε στις 18:00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου και διήρκεσε τρεις ώρες, το ΚΥΣΕΑ συζήτησε διεξοδικά τις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ αναλύθηκε το θέμα της αναβάθμισης των F-16. Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την απόφαση να ενεργοποιηθεί...
ΚΥΣΕΑ: Συζήτησαν για τα F-16, αποφάσισαν την ενεργοποίηση υποπρογράμματος

Υπό τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, συνεδρίασε σήμερα (23/04) το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εξωτερικών και Άμυνας.

Στη συνεδρίαση που άρχισε στις 18:00 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου και διήρκεσε τρεις ώρες, το ΚΥΣΕΑ συζήτησε διεξοδικά τις τελευταίες εξελίξεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ αναλύθηκε το θέμα της αναβάθμισης των F-16.

Η συνεδρίαση ολοκληρώθηκε με την απόφαση να ενεργοποιηθεί υποπρόγραμμα για την υποστήριξη των αεροσκαφών C-27. Καμία αναφορά δεν έγινε στο θέμα της παραχώρησης των δύο γαλλικών φρεγατών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΚΥΣΕΑ: Συζήτησαν για τα F-16, αποφάσισαν την ενεργοποίηση υποπρογράμματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.