ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαφαζάνης: Το Αιγαίο και η Κύπρος θα σωθούν, αν σωθεί  η Αφρίν

Εθνική υπόθεση η σωτηρία της Αφρίν, ανέφερε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης
Λαφαζάνης: Το Αιγαίο και η Κύπρος θα σωθούν, αν σωθεί  η Αφρίν

Ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης μίλησε για την πόλη Αφρίν στη Συρία, ανέφερε πως είναι εθνική υπόθεση η σωτηρία της και κάλεσε όλους στη  «συγκέντρωση αλληλεγγύης στους μαχητές της Αφρίν» που θα διοργανωθεί την Τρίτη 20 Μαρτίου, στο Σύνταγμα.

«Η υπόθεση της σωτηρίας της Αφρίν είναι και δική μας εθνική υπόθεση. Αν σώσουμε την Αφρίν, τότε σώζουμε το Αιγαίο και την Κύπρο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Αν πέσει η Αφρίν και η Τουρκία βάλει πόδι στη Συρία, τότε η γειτονική αυτή χώρα, με την οποία οι υποτελείς ελληνικές κυβερνήσεις έχουν, δυστυχώς, διακόψει διπλωματικές σχέσεις, κινδυνεύει να αλωθεί ολόκληρη, με αρνητικότατες συνέπειες για την ενίσχυση του επιθετικού ρόλου της Τουρκίας στην Αφρίν».

Μάλιστα ο κ.Λαφαζάνης κατηγόρησε την ελληνική κυβέρνηση για έλλειψη ευαισθησίας και θάρρους.

«Έχει λείψει η ευαισθησία και το στοιχειώδες θάρρος να εκδώσει μια ανακοίνωση, έστω, αποδοκιμασίας της βάρβαρης Τουρκικής εισβολής και πολιορκίας της Αφρίν, παρότι έχουν περάσει πολλές βδομάδες τουρκικής παράνομης επίθεσης».

Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του ιστότοπου αυτού.