ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαγανάς: Άγριο ξύλο μεταξύ Βρετανών – Δολοφονική κλωτσιά

Άγριο ξύλο, μεταξύ Βρετανών αυτή τη φόρα, έπεσε καταμεσής του δρόμου του Λαγανά μετά το κλείσιμο των καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης. Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό video που δημοσιεύει το zantereport, μια παρέα Βρετανών, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χτυπά βάναυσα με κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι έναν συμπατριώτη τους και τον αφήνουν αναίσθητο στο οδόστρωμα....
Λαγανάς: Άγριο ξύλο μεταξύ Βρετανών – Δολοφονική κλωτσιά

Άγριο ξύλο, μεταξύ Βρετανών αυτή τη φόρα, έπεσε καταμεσής του δρόμου του Λαγανά μετά το κλείσιμο των καταστημάτων νυχτερινής διασκέδασης.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό video που δημοσιεύει το zantereport, μια παρέα Βρετανών, προφανώς υπό την επήρεια αλκοόλ, χτυπά βάναυσα με κλωτσιές στο σώμα και στο κεφάλι έναν συμπατριώτη τους και τον αφήνουν αναίσθητο στο οδόστρωμα.

Πρόκειται για σκηνές οι οποίες είναι σχεδόν καθημερινές στον Λαγανά και σε άλλα νησιά στην Ελλάδα.

Μάλιστα πριν λίγες ημέρες, ένας τουρίστας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, καθώς έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Παράλληλα, συνεχίζεται ο μεταμεσονύχτιος συνωστισμός στην παραλία του Λαγανά, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και μετά το κλείσιμο των κλαμπ και των μπαρ της περιοχής.

Οι νεαροί τουρίστες προμηθεύονται αλκοόλ από κάβες και συνεχίζουν την διασκέδασή τους, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας και ανεξέλεγκτα στην παραλία, την οποία και αφήνουν γεμάτη σκουπίδια, μπουκάλια, κάποια από αυτά σπασμένα και κουτιά αναψυκτικών.

Λαγανάς – Δείτε video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Καυγά και σεξ θέλει το Big Brother – Ερείπιο ο Μικρούτσικος» (vid)

Οι Βρετανοί αυτοί, οι οποίοι είναι παντελώς απείθαρχοι απέναντι στα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, καθώς σχεδόν κανείς τους δεν φορά μάσκα, όχι μόνο το βράδυ αλλά και καθ΄ όλη την διάρκεια της ημέρας και επιμένουν να συνωστίζονται και να συμπεριφέρονται σαν να μην υπάρχει κίνδυνος μετάδοσης του ιού, ούτε κατά τη διάρκεια των πτήσεων επιστροφής τους, όπως καταγγέλλεται από συμπατριώτες τους, είναι οι ίδιοι που όταν και αν διαγνωστούν στην πατρίδα τους ως θετικοί, χρεώνουν με μεγάλη ευκολία το ιό στην Ζάκυνθο και όχι στην ανευθυνότητά τους.

Πηγή: zantereport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαγανάς: Άγριο ξύλο μεταξύ Βρετανών – Δολοφονική κλωτσιά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.