ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαγκαδάς: Σε έκτακτη ανάγκη μετά τις πλημμύρες! Έκτακτη οικονομική ενίσχυση (vid+pics)

Λαγκαδάς: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε αυξημένη επιφυλακή, έχει τεθεί ο Δήμος.
Λαγκαδάς: Σε έκτακτη ανάγκη μετά τις πλημμύρες! Έκτακτη οικονομική ενίσχυση (vid+pics)

Λαγκαδάς: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και σε αυξημένη επιφυλακή, έχει τεθεί ο Δήμος Λαγκαδά, με εντολή του Περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα μετά τις καταστροφές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή.

Λαγκαδάς: Έτσι ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τους δημάρχους Βελβεντού Κοζάνης, Εμμανουήλ Στεργίου, και Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, και ενημερώθηκε για τις ζημιές που υπέστησαν οι περιοχές τους από τη χθεσινή θεομηνία.

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών εγκρίνεται έκτακτη οικονομική ενίσχυση από 150.000 ευρώ για κάθε δήμο, προκειμένου να αντιμετωπισθούν οι πρώτες βασικές ανάγκες από τις καταστροφές που προκλήθηκαν στις δύο περιοχές.

Επίσης η Αντιπεριφερειάρχης της ΜΕΘ κ. Βουλα Πατουλίδου βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες στην περιοχή, όπου έχουν σημειωθεί τεράστιες καταστροφές. Με τον προιστάμενο της Διεύθυνσης Αυτοτελούς Προστασίας της ΠΚΜ Μπάμπη Στεργιάδη και τον Δήμαρχο Γιάννη Ταχμαζίδη, συντονίζουν τις δράσεις της επόμενης μέρας για να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν προκύψει

Λαγκαδάς: «Βούλιαξε» η περιοχή

Στο μεταξύ, εικόνες καταστροφής υπάρχουν σε τουλάχιστον 3 χωριά του Λαγκαδά από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν την περιοχή.

Από τα ξημερώματα οι κάτοικοι βρέθηκαν στο έλεος της κακοκαιρίας που προκάλεσε πλημμύρες σε σπίτια και καταστήματα ενώ το νερό κάλυψε αρκετούς δρόμους με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων.

Δεκάδες σπίτια, υπόγεια και καταστήματα αυτή τη στιγμή είναι πλημμυρισμένα, ενώ σε διάφορα σημεία του δήμου Λαγκαδά βρίσκονται συνεργεία προσπαθώντας να αποκαταστήσουν τις ζημιές.

Με πληροφορίες από: thesstoday, thestival.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαγκαδάς: Σε έκτακτη ανάγκη μετά τις πλημμύρες! Έκτακτη οικονομική ενίσχυση (vid+pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.