ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάκης Λαζόπουλος: «Μετά την 2η δόση του Pfizer ένιωσα να διαλύομαι»

Για την περιπέτεια της υγείας του μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος.
Λάκης Λαζόπουλος: «Μετά την 2η δόση του Pfizer ένιωσα να διαλύομαι»

Για την περιπέτεια της υγείας του μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer μίλησε ο γνωστός ηθοποιός, Λάκης Λαζόπουλος.

Λάκης Λαζόπουλος: Για όλα όσα έζησε τις τελευταίες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Pfizer που είχε ως αποτέλεσμα την εισαγωγή του με ελαφρύ εγκεφαλικό στο νοσοκομείο, μίλησε ο γνωστός ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα αποκάλυψε πως «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του».

Όσον αφορά τα αίτια της θρόμβωσης, ο Λάκης Λαζόπουλος είπε ότι «οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός από τη γιατρό, κα Πλωμαρίτου, τον βασικό μου γιατρό, κ. Πολιτάκη και τον κ. Αζά. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευσης».

«Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση»

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός ανέφερε ότι μάλλον η θρόμβωση είναι παρενέργεια του εμβολίου για τον κορονοϊό. «Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου. Σίγουρα εγώ είχα το υπόβαθρο και όχι κάποιο υποκείμενο νόσημα ή παθολογία γιατί δε βρέθηκε τίποτα από αυτά. Πιθανόν το εμβόλιο να ενεργοποίησε κάποιον μηχανισμό για να πυροδοτηθεί η θρόμβωση», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μάσκες: Που παραμένουν υποχρεωτικές – Όλα τα νέα μέτρα

Survivor διαρροή spoiler 24/6: Στατιστικά! Από την… κόλαση στον παράδεισο ο Κατσούλης!

Μπακς – Χοκς 113-116: Ο Τρέι Γιανγκ πλήγωσε τα «Ελάφια»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λάκης Λαζόπουλος: «Μετά την 2η δόση του Pfizer ένιωσα να διαλύομαι»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.