ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamanif: «Πολύ δύσκολα θα τον βρούμε ζωντανό»!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, Lamanif με τις μέχρι τώρα προσπάθειες να μην έχουν αποφέρει καρπούς. Ο Μανώλης Σφακιανάκης εκφράζει τους φόβους του οτι δύσκολα θα βρεθεί ζωντανός...
Lamanif: «Πολύ δύσκολα θα τον βρούμε ζωντανό»!

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη, Lamanif με τις μέχρι τώρα προσπάθειες να μην έχουν αποφέρει καρπούς. Ο Μανώλης Σφακιανάκης εκφράζει τους φόβους του οτι δύσκολα θα βρεθεί ζωντανός…

Lamanif: Δεν σταματούν οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη. Όσο περνούν οι ώρες η αγωνία μεγαλώνει όπως και ο φόβος των ειδικών.

Το πρωί της Πέμπτης είχε γίνει Viral στο διαδίκτυο ένα βίντεο που τράβηξε οδηγός στην Τσιμισκή, με έναν νεαρό που θεωρήθηκε πως είναι ο αγνοούμενος μουσικός. Τέλος στα σενάρια έβαλε λίγες ώρες μετά ο φίλος του και επίσης μουσικός «Άφο» (Γιώργος Σεργιώτης), που τόνισε πως στις εικόνες εμφανίζεται ο ίδιος.

Ερωτηθείς αν η εξαφάνισή του πρόκειται για διαφημιστικό τρικ, ο κ. Σεργιώτης υποστήριξε πως «δεν είναι τρικ να αγωνιά η γιαγιά, ο μπαμπάς, ο αδελφός του». Για τη γυναίκα για την οποία γίνεται λόγος  ότι εκβίαζε τον 24χρονο ράπερ, ο νεαρός ισχυρίστηκε πως δεν την γνώριζε ούτε ότι ο φίλος του δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα από εκείνη.

Την έρευνα έχει αναλάβει εθελοντικα το CSII Institute, που διευθύνει ο απόστρατος στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. που ίδρυσε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης. Με δηλώσεις του, στο MEGA, ο κ. Σφακιανάκης δεν έκρυψε τους φόβους του.

«Όταν κάποιος γράψει ή πει κάτι ανάλογο με αυτό που είπε ο ράπερ στο τελευταίο του μήνυμα, πολύ δύσκολα δεν προχωράει στο να το κάνει. Αυτό δείχνει η εμπειρία μου από τέτοιου είδους υποθέσεις. Με λίγα λόγια, όταν κάποιος γράψει και στη συνέχεια διαβάσει την αναγγελία του θανάτου του, είναι σπάνιο να μην προχωρήσει. Έτσι όσο περνάει ο χρόνος, οι ελπίδες μειώνονται για να τον βρούμε ζωντανό».

«Σαρώνει» την Περαία η αστυνομία

Από το πρωί, εθελοντές διασώστες και αστυνομικοί σάρωσαν κάθε απομακρυσμένο σημείο αλλά και χωράφι στην Περαία. Ίχνος του 24χρονου δεν βρέθηκε πουθενά.

Ο 24χρονος υποστήριξε ότι δεχόταν εκβιασμούς που τον έκαναν να θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο νεαρός αναφέρεται σε ένα βίντεο που ανέβηκε από τρίτους στο Instagram και τον δείχνει σε προσωπικές του στιγμές. Το βίντεο φέρεται να τράβηξε μια άγνωστη γυναίκα και στη συνέχεια να διέρρευσε στα social media.

Το μήνυμα κατέβηκε γρήγορα από το Instagram την περασμένη Δευτέρα και αμέσως μετά χάθηκαν τα ίχνη του 24χρονου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη lamanif (@lamaniff__)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lamanif: «Πολύ δύσκολα θα τον βρούμε ζωντανό»!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.