ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lamanif: Το θρίλερ συνεχίζεται – Δήλωση «βόμβα» από φίλο του!

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ από τη Θεσσαλονίκ, Lamanif με την αστυνομία να χτενίζει τη πολή με σκοπό να εντοπιστεί. Σε μια δήλωση-βόμβα προχώρησε στενός του φίλος.
Lamanif: Το θρίλερ συνεχίζεται – Δήλωση «βόμβα» από φίλο του!

Θρίλερ με την εξαφάνιση του 24χρονου ράπερ από τη Θεσσαλονίκ, Lamanif με την αστυνομία να χτενίζει τη πολή με σκοπό να εντοπιστεί. Σε μια δήλωση-βόμβα προχώρησε στενός του φίλος.

Lamanif: Συνεχίζεται το θρίλερ της εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ Lamanif στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος είχε εκφράσει την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.
Υπενθυμίζεται ότι από το βράδυ της Τρίτης έχουν ενεργοποιηθεί οι μηχανισμοί για τον εντοπισμό του νεαρού ράπερ, ενώ την Τετάρτη εκδόθηκε ειδοποίηση silver alert, με στοιχεία που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Φίλος Lamanif: «Εγώ φαίνομαι να περπατάω στο βίντεο όχι ο Lamanif»

Στα ύψη παραμένει η αγωνία για την τύχη του ράπερ Lamanif την ώρα που έχει προκληθεί σάλος με ένα βίντεο που δήθεν τον δείχνει να περιπλανιέται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Τις τελευταίες ώρες, ενώ οι έρευνες για την ανεύρεση του αγνοούμενου ράπερ Lamanif, που είχε απειλήσει ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, ένα βίντεο κυκλοφόρησε στα social media και σε μέσα ενημέρωσης, το οποίο αφήνει να εννοηθεί ότι ο ράπερ περπατά παρέα με ένα δεύτερο άτομο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Ο στενός φίλος του Lamanif, Γιώργος Σεργιώτης, γνωστός και ως Afo, ξεκαθαρίζει μιλώντας στο GRTimes ότι στο βίντεο δεν απεικονίζεται ο αγνοούμενος.

«Στο βίντεο που κυκλοφορεί και δήθεν περιπλέκει την υπόθεση, δεν είναι ο φίλος μου. Είμαι εγώ! Χτες περπατούσα μαζί με τον manager μου στο κέντρο της πόλης και κάποιος μας τράβηξε βίντεο. Από τότε έχει παίξει παντού», διευκρινίζει.

Ομολογουμένως, οι δύο καλλιτέχνες και φίλοι, παρουσιάζουν απίστευτες ομοιότητες, τόσο στο στυλ όσο και στα εξωτερικά χαρακτηριστικά τους, αφού και οι δύο φέρουν τατουάζ και ντύνονται πανομοιότυπα.

Όπως εξηγεί ο Afo, η οικογένεια του Lamanif, φίλοι του και γνωστοί, είναι σοκαρισμένοι από την εξαφάνισή του. Ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά πως ο κοινωνικός κύκλος του Lamanif ενημερώθηκε για τις απειλές που δεχόταν και την ψυχολογική βία, από το βίντεο που κυκλοφόρησε στα social media.

«Τον τελευταίο καιρό ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος. Ήταν πολύ ευχαριστημένος με την επιτυχία του στη μουσική, όπως όλοι μας. Δε γνώριζα το παραμικρό, διότι δε μας είχε πει ούτε μας είχε δείξει ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Τα μάθαμε όλα από το βίντεο. Δεν γνωρίζαμε καν ότι συναναστρεφόταν με αυτό το κύκλωμα γυναικών. Δεν ξέρουμε ποιες είναι αυτές οι γυναίκες. Έχουμε κάποιες υποψίες, ψάχνοντας στα social media, αλλά δεν υπάρχει καμία απόδειξη ή κάποιο στοιχείο».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lamanif: Το θρίλερ συνεχίζεται – Δήλωση «βόμβα» από φίλο του!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.