ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Χάος σε αποθήκη υγραερίου! Φωτιά, εκρήξεις, τραυματίες και εκκενώσεις σπιτιών (vids)

Φωτιά με πολλές εκρήξεις και τραυματίες, ξέσπασε σε αποθήκη με φιάλες υγραερίου στη Λαμία
Λαμία: Χάος σε αποθήκη υγραερίου! Φωτιά, εκρήξεις, τραυματίες και εκκενώσεις σπιτιών (vids)

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε σε αποθήκη όπου υπήρχαν φιάλες υγραερίου στη Λαμία, προκαλώντας αλλεπάλληλες εκρήξεις, αλλά και εκκένωση σπιτιών.

Tεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σημειώθηκε λίγο πριν τις 20.00 το βράδυ της Πέμπτης όταν οι περίοικοι στη Νότια πλευρά της πόλης και πιο συγκεκριμένα στα Καλύβια, άκουσαν απανωτές εκρήξεις. Σχεδόν άμεσα αντιλήφθηκαν ότι όλα ξεκινούσαν από μια αποθήκη επί της οδού Σταύρου Μελά όπου υπήρχαν φιάλες υγραερίου.

Και ενώ αρχικά όλα φαινόταν να είναι υπό έλεγχο μιας και η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με όλες σχεδόν τις δυνάμεις της, ήταν άμεσα μία αναζωπύρωση και μια νέα έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν δύο πυροσβέστες αλλά και ένας πολίτης που βρίσκονταν κοντά στο σημείο την ώρα της κατάσβεσης (σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για τον ιδιοκτήτη της αποθήκης).

Για λόγους ασφαλείας ειδοποιήθηκαν οι κατοίκοι να εκκενώσουν τα σπίτια τους, πλησίον της αποθήκης, και να ανηφορίσουν προς την πλατεία για λόγους ασφαλείας.

Λίγα λεπτά αργότερα διαπιστώθηκε πως είχε εκραγεί δεξαμενή προπανίου που υπήρχε στην εγκατάσταση.

Προανάκριση για τις πραγματικές συνθήκες κάτω από τις οποίες εξελίχθηκε η πυρκαγιά, διενεργεί η πυροσβεστική υπηρεσία Λαμίας.

Πηγή: lamianow.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Χάος σε αποθήκη υγραερίου! Φωτιά, εκρήξεις, τραυματίες και εκκενώσεις σπιτιών (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.