ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμία: Επικό! Κλήση σε κατασχεμένο για ναρκωτικά κινητό, την ώρα της παρουσίασης (vid)

Λαμία: Απίστευτο. Απρόοπτο. Επικό. Πείτε το όπως θέλετε. Είναι όμως… σουρεάλ! Κατασχεμένο κινητό για υπόθεση ναρκωτικών, χτυπάει την ώρα της παρουσίασης!
Λαμία: Επικό! Κλήση σε κατασχεμένο για ναρκωτικά κινητό, την ώρα της παρουσίασης (vid)

Λαμία: Απίστευτο. Απρόοπτο. Επικό. Πείτε το όπως θέλετε. Είναι όμως… σουρεάλ!

Τη στιγμή που η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς (ΓΕΠΑΔ) παρουσίαζε δύο υποθέσεις ναρκωτικών, στη Λαμία, ένα από τα κατασχεμένα κινητά χτύπησε!!!

Μάλιστα, το… κουδούνισμα δεν ήταν λανθασμένο, αλλά επίμονο, σκορπώντας γέλια και έκπληξη σε όσους βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην αίθουσα.

Μάλλον, όποιος ήταν στην άλλη γραμμή δεν είχε μάθει τα νέα…

Λαμία, Δείτε βίντεο την ώρα που χτυπάει το κινητό:

Η Διεύθυνση Αστυνομίας Εύβοιας βρίσκεται στην έρευνα εγκληματικής ομάδας που διακινούσε σκληρά ναρκωτικά, έχοντας ήδη προβεί σε 11 συλλήψεις.

Η διατήρηση ανοιχτών κινητών, βοηθάει στην περαιτέρω έρευνα, καθώς είναι πολλοί αυτοί που επιμένουν να καλούν τη σπείρα για να προμηθευτούν απαγορευμένες ουσίες.=

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν από την Αστυνομία, στο συγκεκριμένο κύκλωμα εμπλέκονται επιφανείς πολίτες, όπως δικηγόρος, ιατρός και στρατιωτικός και η υπόθεση έχει ακόμη σημαντικές προεκτάσεις.

Πηγή: lamiareport.gr

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Τσιώλης: Ο σκηνοθέτης που λάτρεψε τις γυναίκες πέθανε σε ηλικία 82 ετών!

Λίγο μετά τις 06:00, τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου του 2019 ο Σταύρος Τσιώλης «έφυγε» από τη ζωή. Η ανακοίνωση του θανάτου του έγινε μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

«Σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου, στις 6.10 το πρωί ο αγαπημένος μας πατέρας φίλος και αδελφός Σταύρος Τσιώλης ταξίδεψε στους ουρανούς, πέταξε προς έναν άλλο πολύχρωμο γαλαξία, ένα καλύτερο κόσμο όπου οι ψυχές χαίρονται το λίκνισμα των αστεριών και δεν κάνουν τίποτα άλλο παρά να προσεύχονται για όλους και όλα τα μικρά και ταπεινά πράγματα που αγάπησαν σ΄αυτή τη ζωή… μόνο λύπη γι όλα αυτά που μας χώρισαν και άγια τύχη γι όλα αυτά που ένωσαν», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λαμία: Επικό! Κλήση σε κατασχεμένο για ναρκωτικά κινητό, την ώρα της παρουσίασης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.